Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Αθηναϊκός υπέταξε την Ηλιούπολη στον Βύρωνα

Published

on

Ο Αθηναϊκός αγνοούσε τη νίκη τον μήνα Νοέμβριο αφού η τελευτάια φορά που χαμογέλασε ήταν στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική όταν και επικράτησε εκτός έδρας του Περιστερίου. Στο σημερινό ματς που αφορούσε την 9η αγωνιστική, η αποστολή των ‘λορδων’ ήταν πολύ δύσκολη αφού υποδέχονταν την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου Ηλιούπολη. Παρ’ όλα αυτά, έδειξαν ότι διαθέτουν τεράστια φανέλα και βγάζοντας στο γήπεδο αρκετό πάθος και θέληση για τη νίκη επικράτησαν του ‘Ηλιου’ με 2-0.

Το συγκρότημα του Τάσου Τασιόπουλου αφού έδειξε υπομονή στο παιχνίδι του κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια στημένη φάση στο 75′. Συγκεκριμένα, ο Χατζής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τσίτσας που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με σουτ έκανε το 1-0, ενώ προηγουμένως, και ο Κρασώνης είχε δοκάρι (68′). Στα επόμενα λεπτά και μέχρι το τέλος η Ηλιούπολη βγήκε μπροστά για να πετύχει την ισοφάριση, όμως οι γηπεδούχοι σε μια κόντρα επίθεση στις καθυστερήσει σφράγισαν το τρίποντο χάρις σε γκολ του Κύριου.

Με τη νίκη αυτή ο Αθηναϊκός έφτασε τους εννέα βαθμούς και την 12η θέση, ενώ η Ηλιούπολη παρέμεινε στην κορυφή με 19 βαθμούς.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τάσος Τασιόπουλος) Λιάπας, Πουρνάρας, Κύριος, Παπαγερίδης, Χατζής, Μοροσάνου, Τσίτσας (82′ Ταλαμπέκος), Ζαφειράτος, Πετρετάι (46′ Κρασώνης), Νιούμαν (80′ Βοτσαϊτης), Κιούτακ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Τερεκανίδης, Μπρούσαλης, Συμεωνίδης, Τερλελής, Ρωμανός, Παπακωνσταντίνου, Ζουμπουνέλης, Γαγγος (72′ Σταύρου), Γεμιστός, Ορφανός (55′ Ανδριανοπουλος), Βαμβακερής (67′ Βασιλάκος)