Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία για ΑΟΤ Αλίμου και Δόξα Βύρωνος

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΤ Αλίμου και την Δόξα Βύρωνος με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 για την 9η αγωνιστική. Η Δόξα Βύρωνος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ήττα της Ηλιούπολης αφού σε περίπτωση νίκης η απόσταση που θα χώριζε την κυανή θεά από τον ‘Ήλιο’ θα ήταν ένας πόντος, κάτι που σημαίνει ότι με τους 16 βαθμούς η διαφορά παρέμεινε στο… τρίποντο.

Πάντως, οι Τράχωνες έχουν παράπονα για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε στο 46′ η Δόξα θεωρώντας ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα αναδείχθηκε ισόπαλη για δεύτερο συνεχόμενο ματς μένοντας τους 12 βαθμους και την 9η θέση.

Στο 33′ ο Κολλινιάτης με κεφαλιά εκανε το 1-0 μετά από κόρνερ του Ιατρού, με τον Πλούμη στο 46′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητές: Γκάμαρης, Αραβίδης-Κασιμάτης

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Κακούτης (65′ Εστυλιανίδης), Προμπονάς, Στεργιάκος, Κολινιάτης, Πιπεράς, Χρήστου (65′ Φατσέας), Δημογιάννης, Καράτι (83′ Νικολάου), Γοργάκης, Ιατρού

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόππας-Δημήτρης Ζυγούρης): Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Κατσούδας, Πιτσίνος, Γκουντελίτσας, Χαλβατζής, Κασσιανός, Ρόπας, Πλούμης (90′ Βιέννας), Ντίαζ (86′ Κοτόι), Παρασκευόπουλος.