Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η υποτροφία των  ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τους Βετεράνους Πειραιά

Published

on

Μια ακόμα πλήρη υποτροφία επαγγελματικής κατάρτισης  παρέδωσε o εκπαιδευτικός όμιλος Άλφα σε συνεργασία με την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά στα γραφεία του Ομίλου στον Πειραιά .

Η υποτροφία δόθηκε στον αθλητή του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρη Γεωργιάδη

Με την ενέργειά αυτή ο εκπαιδευτικός όμιλος ΑΛΦΑ συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνει η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά να συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος της τοπικής  κοινωνίας και του αθλητισμού . Σε μια  περίοδο όπου η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία

Τις ευχαριστίες του για την άψογη και ειλικρινής συνεργασία εκφράζει ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας  προς το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και τον κύριο Σοφοκλή Ξυνή καθώς επίσης και στον αρωγό της πολύτιμης προσπάθειας αυτής διευθυντή επικοινωνίας του Ομίλου , κύριο Αντώνη Γλύκα.

Το τουρνουά των βετεράνων

Για το τουρνουά των βετεράνων που διοργανώνει η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Αστέρας Μαγούλας – Ερμής Κορυδαλλού 5-5 , Μοσχάτο – Κερατσίνι 1-0, Ηρακλής Νίκαιας – Δραπετσώνα 5-2, Χατζηκυριάκειο – Ασπρόπυργος 1-2 , Νέοι Ευγενείας – Aργοναύτης 0-0 . Πέραμα- Πανελευσινιακός 4-1.

Σε φιλικό αγώνα Δόξα Πειραιά – ΑΟΑΔ 5-3 .

  • Η διοίκηση της Ένωσης Βετεράνων Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Λευτέρη Θεοδώρου ιδιοκτήτη της κοσμικής ταβέρνας « Λευτέρης» που βρίσκεται πάντα κοντά στους βετεράνους και βοηθά .

Επίσης ευχαριστεί τον πρόεδρο του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρη Μπούγα για την ηθική και υλική προσφορά του προς την Ένωση Βετεράνων.