Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λιάπας: Μεγάλη και δίκαιη η νίκη μας κόντρα στην Ηλιούπολη

Published

on

Όσες φορές χρειάζεται έχει κρατήσει τον Αθηναϊκό όρθιο, αποτελώντας ένα ακατέργαστο διαμάντι που έχει αναδειχθεί από την φοβερή και τρομερή ακαδημία των ‘λόρδων’ που παραδοσιακά αποτελεί πηγή ανάδειξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Ο νεαρός… γίγαντας Γιώργος Λιάπας που υπερασπίζεται την εστία του ιστορικού συλλόγου την προηγούμενη αγωνιστική στον αγώνα με την Ηλιούπολη, πίεση ιδιαίτερη δεν δέχτηκε αλλά όσες φορές χρειάστηκε… καθάρισε τις φάσεις που έπρεπε αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που μπορεί να βασιστεί πάνω του ο Τάσος Τασιόπουλος για τα επόμενα χρόνια.

Ο ίδιος μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του λέγοντας: Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ειδικά στο β’ ημίχρονο καθώς κλείσαμε την Ηλιούπολη στην περιοχή της και φτάσαμε σε μια μεγάλη νικη’.

Ερωτηθείς για το επόμενο ματς που ακολουθεί απέναντι στη Διάνα, ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας είπε: Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παρά την ήττα της έχει ψυχολογία με την έλευση του νέου της προπονητή. Θέλει και αυτή τη νίκη με τη σειρά της αλλά εμείς ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας και δουλεύοντας σωστά θα πάμε να κερδίσουμε’.