Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Να διευκρινίσουμε κάτι.  Η στήλη είναι ανοικτή σε οποιαδήποτε άποψη. Ο κάθε παράγοντας  μπορεί να πει και να γράψει οτιδήποτε . Αρκεί βέβαια να μην είναι μηνύσιμο . Αυτή είναι  άλλωστε η έννοια της δημοκρατίας . Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει ελεύθερα τα συμπεράσματα του και να κρίνει αν κατά την άποψη του αυτά που γράφονται είναι σωστά ή όχι. Αυτό συμβαίνει και με μας . Δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε πάντα με τις απόψεις που δημοσιεύουμε . Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια . Κανόνας….

Σε κακή  και άθλια κατάσταση ο αγωνιστικός  χώρος του γηπέδου Αμπελακίων μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις Σε σημείο ώστε ο αγώνας Αμπελακιακού – ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας να διεξαχθεί αύριο στο άλλο γήπεδο , της Σαλαμίνας ,  το οποίο ανασκευάστηκε πρόσφατα. .. Να δούμε πόσο θα αντέξει κι αυτό. Όπως είναι γνωστόν και τα δυο γήπεδα  διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα…..

Λόγω διαφόρων προβλημάτων με τα γήπεδα  ( ηλεκτροφωτισμός,  αγώνες υποδομών κλπ) οι αγώνες του Σαββατοκύριακου θα διεξαχθούν σε πολλές διαφορετικές ώρες. Το Σάββατο τρεις ( 15.00, 15.15, 15.30) και την Κυριακή εννιά!!!!( 10.00,10.15, 10.30,  12.00 ,  12.30, 13.00, 14.00, 15.00, 15,30 ) . Δεν έχει ξαναγίνει αυτό…..

Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι  κορυφής ανάμεσα στον Αετό Κορυδαλλού και το Κερατσίνι . Στο παιχνίδι αυτό ορίσθηκε και τέταρτος διαιτητής ο Ντουμιτρέσκου……

Διπλούς παρατηρητές έχει ορίσει αυτή την εβδομάδα η ΕΠΣΠ  σε έξι αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο , δίνοντας έτσι ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων. Είναι τα παιχνίδια Κύπρου Κορυδαλλού – ΑΟ Καραβά, Χαραυγής- ΑΣ Δραπετσώνας, Αμπελακιακού – Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, , Αετού Κορυδαλλού – ΑΠΟ Κερατσίνι, Ήφαίστου – ΑΕ Αίγινας, Νίκης Ρέντη – Ατρομήτου Πειραιά …

Κι άλλες βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο του ΣΕΦ έγιναν τελευταία . Μετά τον καλλωπισμό των αποδυτηρίων , το σουλούπωμα , όσο γίνεται του χλοοτάπητα, αυτή την φορά , στα κιγκλιδώματα και τα πλέξιγκλας . Με έξοδα της ΕΠΣ Πειραιά , γιατί , αν περιμέναμε από την Πολιτεία ….σωθήκαμε…..

Επικοινώνησε με τη στήλη ο πρώην πλέον προπονητής της ΑΕ Περάματος Παναγιώτης Γκίκας και διευκρίνισε ότι αποχώρησε από τον σύλλογο για προσωπικούς και όχι για οικογενειακούς λόγους. Παράλληλα ευχαριστεί τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία και εύχεται στην ομάδα κάθε επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος….

Σε λεπτή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο επί σειρά ετών παράγοντας της ΑΕ Νίκαιας Βαγγέλης Δώγος . Αρκετοί φίλοι του επικοινώνησαν μαζί μας  και του εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση….