Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Έμαθα μέσα από τα γραφεία της ΕΠΣΠ ότι η ΑΕ Αίγινας ζήτησε να χρησιμοποιήσει για έδρα , όλο το διάστημα  που θα φτιάχνεται το γήπεδο στο νησί , τα Μέθανα!! Κάτι τέτοιο όμως, δεν είναι δυνατόν να γίνει . Πρώτο γιατί υπάρχει νομικό πρόβλημα  αφού η περιοχή αυτή της Πελοποννήσου  ανήκει σε άλλη Ένωση , αλλά και οικονομικό , αφού τα έξοδα είναι περισσότερα για το σωματείο που μετακινείται . Χώρια την ταλαιπωρία της μετακίνησης…..

Μαθαίνω ότι αρκετοί αξιολογημένοι διαιτητές οφείλουν χρήματα από ποσοστά στην Ένωση .Θα πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα για να τακτοποιήσουν τις οφειλές έστω και μέσω διακανονισμού ή να προσκομίσουν τα σχετικά έγγραφα εφόσον έχουν διευθετήσει το θέμα . Αν δεν το κάνουν αυτό , ακούστηκε ότι θα βγουν τα ονόματα τους στην  δημοσιότητα….

Έκπληκτοι έμειναν στην ΕΠΣΠ από την ανακοίνωση του προέδρου της Δάφνης Ταμπουρίων Κώστα Φούντου που δημοσιεύσαμε χθες. Κάποιοι μάλιστα χαρακτήρισαν άδικη την επίθεση λέγοντας ότι δεν μπορεί να μιλάει ο συγκεκριμένος πρόεδρος για αδικία , τη στιγμή που τους αγώνες του έχουν παρακολουθήσει τα μισά στελέχη της διοίκησης ενώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Περάματος για το οποίο φωνάζουν ήταν στο γήπεδο οι κ. Μαρούλης και Κανδύλης. Να σημειωθεί ότι κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης έλεγε ότι το καλύτερο είναι οι παράγοντες  που έχουν προβλήματα να πηγαίνουν  να συζητούν στην Ένωση με όμορφο τρόπο και όχι μέσω των ΜΜΕ για δημιουργία εντυπώσεων….

Το ρωγμώδες κάταγμα κνήμης που υπέστη ο τεχνικός των Νέων Δραπετσώνας Μανώλης Πράσινος , κατά τη διάρκεια αγώνα βετεράνων , δεν του επιτρέπει να μετακινείται   εύκολα . Οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται προς το παρόν από τον συνεργάτη του Πάνο Παπαγεωργίου. Ο Μανώλης πάντως θα πηγαίνει  στους αγώνες και θα κάθεται στον πάγκο με τις πατερίτσες . Ολόκληρη η οικογένεια των Νέων Δραπετσώνας του  εύχεται ταχεία ανάρρωση…..

Με ανακοίνωση της η διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας και συγκεκριμένα του γυναικείου τμήματος, τους « Φούρνους Ήπειρος » του κ. Αντώνη Τσάτσου, τις Ασφάλειες Ι. Σιμιντζής και τη «Β.Κ lift» του πρώην παίκτη της ομάδας Βασίλη  Κονδύλη Βασίλη.