Connect with us

stoplekto

Γουδέλης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, δυνατό σύνολο τα Βριλήσσια»

Published

on

Ο Ντίνος Γουδέλης αποτελεί βαρόμετρο για την επίθεση του Φοίνικα Περιστερίου. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ο μοιραίος κόντρα στα Ιλίσια 2004 (ήττα 1-0), όμως ξέρει πώς η ζωή συνεχίζεται και θα φροντίσει να… ξεχρεώσει κόντρα στα Βριλήσσια. Μέσω της ιστοσελίδας μας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στο Περιστέρι και έδωσε το σύνθημα της αφύπνισης από σήμερα κιόλας (26/11). Αναλυτικά:

-Τι κόστισε και ηττηθήκατε σε ένα σημαντικό παιχνίδι; «Είχαμε ετοιμαστεί πολύ καλά τακτικά, όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στο τελείωμα. Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε, ενώ εγώ έχασα την μεγαλύτερη ευκαιρία αστοχώντας σε πέναλτι. Επίσης, μπορούσα σε δύο ακόμα σημαντικές φάσεις να σκοράρω, αλλά δεν τα κατάφερα. Για αυτό και αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα…»

-Ακολουθεί το παιχνίδι με τα Βριλήσσια. Πώς προετοιμάστηκε η ομάδα; «Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα με τον προπονητή, Γιώργο Λαζάρου, πάνω στα λάθη του προηγούμενου παιχνιδιού και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Είμαστε έτοιμοι για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο, όπως τα Βριλήσσια.»

-Σε τι στοχεύει άμεσα ο Φοίνικας, αλλά και μακροπρόθεσμα: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε μια καινούργια ομάδα με σημαντικές μονάδες και προσπαθούμε να γίνουμε μια οικογένεια. Διοικητικά, ο σύλλογος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ανώτερες κατηγορίες. Στόχος είναι μια καλύτερη πορεία από πέρυσι. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παίζουμε μόνο για τη νίκη. Δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Όπου… βγει!»