Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στο «μηδέν» Άγιοι Ανάργυροι και Καματερό

Published

on

Λευκή ισοπαλία (0-0) στους Αγίους Αναργύρους ανάμεσα στη τοπική Ένωση και το Καματερό σε ένα γειτονικό «ντέρμπι». Το αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο, καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές, ενώ δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες που οδήγησαν σε πολλές διακοπές. Χάρη στον πόντο, οι δύο ομάδες έφτασαν τους 15 βαθμούς και εξακολουθούν να συγκατοικούν στην έβδομη θέση του δεύτερου ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, η μοναδική αξιόλογη φάση καταγράφηκε στο 39’. Ο Κοντόσταυλος εκτέλεσε το φάουλ, οι Γ. Καλογερόπουλος και Αθανασόπουλος δεν βρήκαν την μπάλα και εκείνη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Χατζάκη. Η εικόνα του δευτέρου μέρους ήταν κάπως καλύτερη. Οι παίκτες «έψαχναν» τη φάση που θα τους ανοίξει το δρόμο προς το τρίποντο, όμως οι άμυνες ήταν καλά στημένες. Στο 61’ ο Γ. Καλογερόπουλος έκανε κακό σουτ από πλεονεκτική θέση, στο 77’ ο Δανασής δεν μπόρεσε να σουτάρει από κοντά, ενώ στο 81’ ο Αρκούδας πρόλαβε στη γραμμή το «σκαφτό» σουτ του Νταντή, ο οποίος είχε βγει από πλάγια τετ α τετ με τον πορτιέρε των γηπεδούχων.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτόπουλος Ν., Τσαλίκης Ε., Τσολακίδης Λ. (Θετικοί)

ΓΣΑΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Χατζάκης, Βυζανιάρης, Αρκούδας, Κοκότης, Νταϊφώτης, Οικονόμου, Πλεξίδας, Αντμίρ (51’ Παπανικολάου), Δανασής, Λάλα (83’ Μπιζάς), Τσιάνος (63’ Πετούσης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος): Ανδριόλας, Κοντόσταυλος, Τσιριγώτης, Λιόνας, Μπούγιας (75’ Παππάς), Καλογερόπουλος Ι., Μποζάς (56’ Νταντής), Λάμε, Αθανασόπουλος (65’ Βασιλείου), Καλογερόπουλος Γ., Λέκκας.