Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Εφιστάται η προσοχή όσων θα μετακινηθούν σήμερα από και προς Σαλαμίνα λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, αφού τα φέρι – μποτ θα κάνουν δρομολόγια ανά δίωρο…

Το πρόσεξε ιδιαίτερα το τοπικό ντέρμπι της Αμφιάλης( Πανιώνιος Κερατσινίου- ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα ) για διαφόρους λόγους. Και αξιολογημένο  διαιτητή όρισε ( Τσαμούρη) και έμπειρο παρατηρητή( Δήμητσα) ενώ δυο θα είναι και οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΠ στο γήπεδο . Οι Γιάννης Ποντίκης και Μιχάλης Δαμιανάκης. Επιπλέον θα υπάρχει και αστυνομική δύναμη στο γήπεδο…..

Το φως της δημοσιότητας είδαν χθες επιστολές του ζεύγους Δημήτρη Σαββατιανού – Ιωάννας Μωρέ. Με τις παραιτήσεις και των δυο . Από τη διαιτησία του πρώτου , από την ΕΠΣΠ της δεύτερης ( αναπληρωματική σύμβουλος) . Η κίνηση αυτή προκάλεσε έκπληξη σε όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά. Κυρίως  όμως στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά . Για διαφορετικούς λόγους . Για τον απλούστατο λόγο ότι έμαθαν για τις παραιτήσεις των δυο στελεχών μέσω του τύπου και των σάιτ . Και όπως διαβεβαίωναν οι παραιτήσεις έφτασαν καθυστερημένα στα γραφεία της Ένωσης. Μέσω e- mail.Αναμένονται εξελίξεις…..

Στους Νέους Ευγενείας γίνεται πολύ καλή δουλειά στις υποδομές τα τελευταία χρόνια , και τα αποτελέσματα είναι ορατά . Από κει τροφοδοτείται η πρώτη ομάδα και έχουν αναδειχτεί πολλά ταλέντα . Αυτή είναι η ουσία. Όμως επειδή όλα( 😉 κρίνονται εκ του αποτελέσματος , και οι άνδρες δεν πηγαίνουν καλά , αποφασίστηκε να αλλάξει ο προπονητής , αφού δεν μπορεί αυτή τη χρονική στιγμή , να αλλάξει κάτι άλλο .Ελληνικότατο  φαινόμενο….

*Ο  Χαράλαμπος  Μοιραδωράκης μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  θα είναι σήμερα  ο καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής «Πινελιές στα Σπορ» που μεταδίδεται κάθε Σαββάτο στις 13.00  από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ…

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που έφυγε από κοντά μας ο Μιλτιάδης Βρεκούσης ένας σπουδαίος άνθρωπος του αθλητισμού που ξεχώρισε με την παρουσία του για πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο . Όμως οι φίλοι του  θα τον θυμούνται πάντα. Την Κυριακή στις 10.30 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Νικαίας , θα γίνει το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του . Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Δευτέρας στις 19.30 στο γήπεδο της Νίκαιας θα παίξουν οι βετεράνοι της Προοδευτικής και του Απόλλωνα Αθηνών στη μνήμη του αξέχαστου Μίλτου….