Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Θα δώσουμε προτεραιότητα σε ένα κοινωνικό θέμα που αφορά όλους μας . Τραυματίστηκε το Σάββατο στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης » στον αγώνα με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας ο ποδοσφαιριστής  του Μιθριδάτη Νίκος Παρασκευόπουλος . Πέφτοντας στο έδαφος , έχασε τις αισθήσεις του. Προσπάθησε να τον συνεφέρει ο γιατρός του αγώνα , αλλά το παλικάρι δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του ενώ είχε μουδιάσει όλη η αριστερή πλευρά .Οι υπεύθυνοι , αλλά  και ο παρατηρητής του αγώνα Νίκος Παρασκευάκος κάλεσαν εσπευσμένα το ασθενοφόρο  , το οποίο έφτασε στο γήπεδο μετά από μία ώρα και 24 λεπτά!!!! Δείγμα του μπάχαλου που επικρατεί στη χώρα μας . Λες και βρισκόμασταν στο πιο απομακρυσμένο ακριτικό χωριό. Στη Νίκαια έγινε το περιστατικό σε ένα πολυσύχναστο χώρο. Ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής συνήλθε και οι γιατροί στο Νοσοκομείο διέγνωσαν εγκεφαλική διάσειση. Τι θα γινόταν αν τα πράγματα ήταν χειρότερα; Δεν τολμώ ούτε να το σκεφτώ. Απλά η Πολιτεία πρέπει να ευαισθητοποιηθεί κάποια στιγμή και να αφήσει τις προχειρότητες. Με την υγεία δεν μπορεί να παίζει κανένας…..

Πρώτος πέρασε ο Ερμής Κορυδαλλού επωφελούμενος την ισοπαλία της Οδηγήτριας καθώς και αυτή του αήττητου Καραβά που έφερε το τέταρτο «Χ» στους πέντε τελευταίους αγώνες….

Πρώτη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο στη Β’ Κατηγορία Αμφιάλη που προς το παρόν δεν αισθάνεται απειλή από τους υπόλοιπους διεκδικητές . Πρώτη ήττα φέτος για τον Αίαντα Σαλαμίνας από την αξιόμαχη ΑΕ Νίκαια….

Κορυφή έπιασε στη Γ’ Κατηγορία ο Προφήτης Ηλίας. Αθόρυβα , αλλά δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα …..

Λάθη έγιναν πάλι από διαιτητές .Αλλά αυτό που συνέβη στον αγώνα Α’ Κατηγορίας Πανιώνιου Κερατσινίου- ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας ξεπερνά τα όρια. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι από τέρματος λάκτισμα δεν υπάρχει οφσάιντ. Και καλά ο βοηθός, αλλά ο διαιτητής που είναι και έμπειρος και εξελίξιμος  γιατί το σφύριξε;…

Άψογος ο Ηλίας Σπάθας( που ο γνωστός …δαίμων τον μετέτρεψε σε …Σπίθα ) στον αγώνα Κύπρου Κορυδαλλού – Οδηγήτριας . Είναι καλό ο κορυφαίος Πειραιώτης διαιτητής να σφυρίζει κάθε εβδομάδα σε αγώνες ερασιτεχνικού πρωταθλήματος….

Μα καλά ….πλαστοπροσωπίες σε αγώνες πρωταθλημάτων υποδομής ; Είναι δυνατόν ; Και όπως μαθαίνω το φαινόμενο είναι  πολύ συχνό. Ντροπή .Και φυσικά την μεγάλη ευθύνη έχουν οι παράγοντες των σωματείων …..

Δεν στέριωσαν οι Κεμεντζεντζίδης , Γκρέκος στον Πανφαληρικό. Το τεχνικό δίδυμο αντικατέστησε τον περασμένο Σεπτέμβριο  στον πάγκο της ομάδας τον Βασίλη Ιωαννίδη ο οποίος πήγε στην Ένωση Καμινίων , από την οποία παραιτήθηκε πριν από λίγες . Όχι δεν υπάρχει περίπτωση ο τελευταίος να επιστρέψει στον Πανφαληρικό. . Δεν αποκλείεται όμως να γυρίσει ο …περυσινός…..