Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το ‘Σίτι’ περνάει στην αντεπίθεση, 0-5 τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Στους επτά βαθμούς από την κορυφή μείωσε τη διαφορά το Αιγάλεω που πέρασε με εμφατικό τρόπο από την Ηλιούπολη επικρατώντας εύκολα της Διάνας με 5-0, ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη.

Το ‘Σίτι’ που βρίσκεται στην 7η θέση με 18 βαθμούς πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα δίνοντας συνέχεια μετά την εξάρα στο Βύρωνα την Τετάρτη κόντρα στον Αθηναϊκό.

Από την άλλη, η Διάνα Ηλιούπολης παρέμεινε στην τελευτάια θέση με επτά βαθμούς, αντέχοντας μονάχα για ένα ημιχρονο.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν αρκετά καλό, με τους φιλοξενούμενους στο 47′ να γράφουν το 0-1 με τον Στάμο. Στο 67′ ο Τουλουβασίλης έκανε το 0-2, με τον Ρούσσο στο 80′ να σημειώνει το 0-3. Στο 86′ ο Τζανέτος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, με τον Παπουτσή στο 89′ με φάουλ να διαμορφώνει το τελικό 0-5.

ΔΙΑΝΑ (Ακης Μιχαηλιδης) Κόρρας, Μαραγκός (46′ Λουτσάι), Σάρας, Νίκολι, Τσιβελέκης, Αναστασίου, Σταθακόπουλος, Γιαννακοπουλος, Μπαλαφούτης Χ., Ρουσεφ (73′ λ.τρ. Ντα Κόστα), Βιτωράτος (54′ Μπαλαφούτης Α.).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Κώστας Αρζενης) Γιώρας, Παπουτσής, Μπερτσοβίτσκι, Πανίδης, Τζανέτος, Μεταλλινός (40” λ.τρ. Παπαθανασίου), Καλογερής, Κωτσερίδης, Βέρμπης (25′ λ.τρ.), Στάμος (60′ λ.τρ. Κοντιζας), Τουλουβασίλης.