Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τιμωρήθηκε για την πλαστοπροσωπία στο εφηβικό η Ένωση Ρέντη. Πληρώνοντας ένα λάθος που , όπως όλα δείχνουν έκανε ο προπονητής του τμήματος. Η διοίκηση από ότι γνωρίζουμε δεν είχε ιδέα. Ο πρόεδρος  Δημήτρης Βούτσελας ένας αξιοπρεπέστατος παράγοντας που με την παρουσία του αναβάθμισε τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια  , ανέλαβε την ευθύνη. Για ένα τεράστιο λάθος που έκανε άλλος. ….

Όπως μαθαίνω στα τμήματα υποδομής γίνεται χαμός με πλαστοπροσωπίες . Είναι κοινό μυστικό αυτό. Θα πρέπει όμως να ληφθούν σκληρά μέτρα  για να καταπολεμηθεί αυτή  η μάστιγα . Τίποτε άλλο προς το παρόν. Θα επανέλθουμε όμως….

Το ερχόμενο ΣΚ 17-18/12 θα διεξαχθεί η 13η  αγωνιστική στα πρωταθλήματα  Β΄ και  Γ΄ Κατηγορίας, τα οποία λόγω των εορτών διακόπτονται και θα επαναρχίσουν το ΣΚ  7-8/01/2017.Για την Α΄ Κατηγορία, ως γνωστόν  εκτός της 14ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το ΣΚ 17-18/12, είναι προγραμματισμένη εμβόλιμη αγωνιστική για την Τετάρτη 21/12 και την Τετάρτη 28/12.

Πλην όμως η Επιτροπή λόγω των αγώνων των μικτών ομάδων  που την Τετάρτη 21/12 αγωνίζονται στην Ανατ. Αττική, αλλά και των αιτημάτων σωματείων μας που τα έκανε δεκτά, τροποποίησε το  πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής…

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει τα σωματεία  ότι  οι εκπρόσωποι τους μπορούν να προσέρχονται στην γραμματεία της Ένωσης και να παραλαμβάνουν τους δωρεάν λαχνούς  της λαχειοφόρου κλήρωσης που δικαιούνται.Σε πρώτη φάση κάθε σωματείο της Α΄ & της Β΄ Κατηγορίας θα πάρει από 150 λαχνούς ενώ τα σωματεία της Γ΄ Κατηγορίας από 100 λαχνούς.…

Όλη η οικογένεια Τσιρογιάννη τέθηκε πλέον εκτός μάχης από τη Νίκη Ρέντη Την προηγούμενη εβδομάδα τιμωρήθηκαν ο πατέρας Απόστολος και ο ένας γιος Βασίλης. Το  Σάββατο αποβλήθηκε και ο μικρότερος γιος ο Αλέξανδρος .Και οι τρεις πληρώνουν την παθολογική αγάπη τους για την ομάδα στην οποία έχουν αφιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια…..

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..