Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ο Αίας Σαλαμίνας πήρε λοιπόν το τέταρτο εισιτήριο  για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά « Μιλτιάδης Μαρινάκης» . Είναι η μοναδική ομάδα Β’ Κατηγορίας που προκρίθηκε  στους «4» . Στη κλήρωση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣΠ μετέχουν ο περυσινός Κυπελλούχος ΑΠΟ Κερατσίνι και οι δυο ομάδες του Κορυδαλλού Αετός και Κύπρος ….

Στην Αρμενική τα έχουν με την τύχη τους  ( αφού για μια ακόμα φορά , παρά την καλή τους εμφάνιση, γνώρισαν την ήττα στις καθυστερήσεις) , αλλά και με την συμπεριφορά  του προπονητή της Αίγινας Δημήτρη Βουτσινά. Τον καταγγέλλουν , ότι έβριζε συνέχεια τους παίκτες της ομάδας τους….

Δυο σημαντικότατες κινήσεις από τη διοίκηση του Ερμή Κορυδαλλού  τις τελευταίες μέρες . Καταρχήν τις μέρες αυτές ενόψει των εορτών συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για  φιλανθρωπικό σκοπό ( για την «Κιβωτό του κόσμου ». Παράλληλα  πραγματοποιείται σήμερα επιμορφωτική αθλητική ημερίδα με θέματα την οργάνωση των ακαδημιών την ψυχολογία και την διατροφή των μικρών αθλητών . Συγχαρητήρια στον Ερμή για τις πρωτοβουλίες του αυτές , οι οποίες  είναι παράδειγμα προς μίμηση. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε αυτές τις κινήσεις είναι πρωτοπόρο…..

Χθες δεν αναφέραμε τον προπονητή – εκπρόσωπο της εφηβικής ομάδας της Ένωσης Α.Α. Ρέντη( θεωρήθηκε υπεύθυνος για την πλαστοπροσωπία στον αγώνα με την Οδηγήτρια) , τον οποίο εκ παραδρομής δεν ανέφερε η ΕΠΣΠ . Είναι ο Π. Κούκουρας στον οποίο η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών, επέβαλε ποινή  απαγόρευσης κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας μέχρι τέλος της σεζόν 2016-2017…..

Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας »στο Σχιστό ξεκίνησε . Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε . Περισσότερα αύριο…