Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το θέμα της πλαστοπροσωπίας που μαστίζει τα πρωταθλήματα υποδομής θα πρέπει  οπωσδήποτε να εξαλειφθεί. Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εισχωρήσαμε βαθύτερα σε αυτές τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό άλλωστε τώρα που το τελευταίο διάστημα είχαμε δυο κρούσματα και μηδενισμούς  ομάδων  για παίκτες που αγωνίζονταν με δελτίο άλλου, όταν ρώτησα κάποιον «ειδικό»  αν υπάρχουν και άλλες τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις ,με κοίταξε λες και έβλεπε ….εξωγήινο . Οπότε κατάλαβα τι γίνεται . Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι  γιατί κάποιοι , κυρίως προπονητές, προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες απάτης, σε πρωταθλήματα ακαδημιών . Τους  ενδιαφέρει περισσότερο η προσωπική τους διάκριση και όχι οι βάσεις για να μάθουν τα παιδιά σωστό ποδόσφαιρο και να βγουν ταλέντα; Οι τιμωρίες στην περίπτωση αυτή είναι βαριές  για προπονητές , αλλά και για παίκτες . Μέχρι δυο χρόνια αποκλεισμό. Εγώ θα προχωρήσω ακόμα περισσότερο , παίρνοντας αφορμή  από μια ιδέα που είχε ο Μιχάλης ο Μουσελής .Σε περιπτώσεις πλαστοπροσωπίας να υπάρχει αφαίρεση βαθμών από την ανδρική ομάδα .Το προτείνουμε για να περάσει στην επόμενη Γενική Συνέλευση . Μόνο έτσι θα εξαλειφθεί αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο….

Το προηγούμενο φορείο που υπήρχε στο  γήπεδο του ΣΕΦ  είχε σχιστεί και αυτό διαπιστώθηκε όταν τραυματίστηκε σοβαρά ο ποδοσφαιριστής του Πολυκράτη . Ο επιστάτης  του γηπέδου Μανώλης Βιντζηλαίος απευθύνθηκε στην ΕΠΣ Πειραιά  για να δώσει λύση. Ο υπεύθυνος της υγειονομικής επιτροπής Αντώνης Λεμονής ευαισθητοποιήθηκε αμέσως και έστειλε στο γήπεδο ένα σύγχρονο και ολοκαίνουργιο φορείο…..

Αυτό πάλι με τις παραιτήσεις προέδρων σωματείων μετά τη λήξη του αγώνα , οι οποίοι την επόμενη …ανακαλούν , τι σας λέει; Γι’ αυτό λοιπόν η στήλη δεν θα δέχεται παραιτήσεις αυθημερόν  γιατί γίνονται ….εν βρασμώ ψυχής. Από την επόμενη μέρα και μετά. Γιατί όπως έχει διδάξει η …ιστορία , καμία παραίτηση  από αυτές που έγιναν την ίδια μέρα ίσχυσε ποτέ….

Φιλανθρωπικό τουρνουά για το Νοσοκομείο Παίδων « Αγία Σοφία» θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου  στο γήπεδο Μοσχάτου. Θα λάβουν μέρος οι βετεράνοι της ΑΕΚ , του Παναθηναϊκού , του Μοσχάτου  καθώς και η ομάδα εργαζομένων στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ……