Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Σε συνεργασία  με τον Δήμο Νικαίας – Αγ. Ι. Ρέντη και τον αντιδήμαρχο  Γιάννη Μπακατσέλο,  η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συμμετέχει στις εργασίες επισκευής- συντήρησης του Δημοτικού Γηπέδου Νικαίας ευελπιστώντας να βελτιωθεί αισθητά η εικόνα του ιστορικού γηπέδου που χρησιμοποιείται από τα σωματεία της περιοχής.. Σημαντική κίνηση σίγουρα. Θα πρέπει όμως  να δοθεί επίσης από την Δημοτική αρχή ένα ιδιαίτερο βάρος σε αυτό που έγραψε χθες η στήλη για τοποθέτηση καλύμματος στον τοίχο πίσω από την δυτική εστία στο γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης , το οποίο ανέδειξε χθες η στήλη, με αφορμή τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας, Φύπε . Έμαθα ότι έχουν γίνει εδώ και καιρό,  κάποιες ενέργειες από τον Δήμο προς τον ΟΠΑΠ για την κατασκευή του έργου με την μορφή χορηγίας . Απάντηση όμως δεν έχει έλθει . Θα πρέπει όμως να βρεθεί μια λύση . Τρείς ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν στο σημείο αυτό τον τελευταίο μήνα . Ας γίνει μια κίνηση για να μην θρηνήσουμε κάποια στιγμή θύματα….

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..

Επτά αγωνιστικές είχε να νικήσει η Δάφνη Ταμπουρίων . Και τα κατάφερε την Κυριακή απέναντι στον Πολυκράτη. Για να  μπορέσει όμως,  να  φτάσει στη νίκη έβαλε το …χεράκι  του και ο Σίμος Μουζακίτης . Μπήκε στο παιχνίδι στο 1-1 έφτιαξε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και πέτυχε το τρίτο.« Ολόχρυση » λοιπόν αλλαγή  αποδείχτηκε ο Σίμος για τη Δάφνη….

Πανευτυχής είναι τις τελευταίες μέρες ο ποδοσφαιριστής του Φαληρικού Πέτρος Κουρούνης .  Η σύζυγος του Νομική έφερε στον κόσμο  το πρώτο τους παιδί που είναι ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι . Θερμές ευχές στους ευτυχείς γονείς  για το καλύτερο …δώρο που τους ήλθε Χριστουγεννιάτικα…..