Connect with us

stoplekto

Γ. Σταματάτος : « Μας εμπαίζετε;»

Published

on

Από το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΠ και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννη Σταματάτο λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Σε συνέχεια των όσων αναγράφετε στη στήλη σας « περί χορηγιών» έχω να σας ενημερώσω και παράλληλα να ενημερωθούν τα σωματεία της ΕΠΣ Πειραιά τα κάτωθι:

Στις 23/6/2016 η ΕΠΣΠ  έλαβε έγγραφο  του ΟΠΑΠ για πρόγραμμα χορηγίας ύψους 20.000€ για ενίσχυση των ποδοσφαιρικών σωματείων, αγοράς φαρμακευτικού και αθλητικού υλικού ή ασφαλιστικής κάλυψης αθλητών .

Μου κοινοποιήθηκε ως επείγον από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. Σπάθα για να κινηθώ γρήγορα αφού  η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών ήταν μέχρι 15/7/2016.          Μ      ε την φροντίδα του διευθυντή  κ. Νταλάκου δημιουργήθηκε φάκελος προς τον ΟΠΑΠ με τα δικαιολογητικά . Κρίνω σκόπιμο να ενημερώσω ότι τα δικαιολογητικά αφορούσαν επτά( 7) διαφορετικά έντυπα για κάθε μέλος του Δ.Σ. ( ποινικά μητρώα , Υ.Δ. κλπ) και οκτώ(8) διαφορετικά έντυπα για την ΕΠΣΠ ( αποφάσεις Δ.Σ. κλπ.).

Με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣΠ αποφασίστηκε η αγορά μιας τσάντας με πλήρες φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό και τα υπόλοιπα αγορά αθλητικού υλικού.  Οι επαγγελματικές μου γνώσεις ως δημοσιονομικός υπάλληλους 33 χρόνων με βοήθησε πολύ για το έργο αυτό . Ο φάκελος έχει ήδη σταλεί  στον ΟΠΑΠ στην καθορισμένη προθεσμία .

Μετά από δίμηνη αναμονή επικοινωνήσαμε με τον ΟΠΑΠ και μας ζήτησαν να υποβάλλουμε πάλι τον φάκελο   , το οποίο και έγινε πάλι.

Κύριοι του ΟΠΑΠ επειδή « αγρόν αγοράσατε», σας ερωτώ . Μας εμπαίζετε;

Δίνετε πακτωλό χρημάτων στο επαγγελματικό  ποδόσφαιρο και κάνετε πίσω   σε αυτά τα ψίχουλα των ευρώ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι παράγοντες ματώνουν τις οικογενειακές τους τσέπες για να συνεισφέρουν ότι το καλύτερο για τις ομάδες τους…

Νομίζω όμως ότι ήταν ένα  προεκλογικό πυροτέχνημα για τις εκλογές της ΕΠΟ που δεν έγιναν τελικά . Κρίμα και πάλι κρίμα…….