Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Διαβάζουμε και ακούμε πολλά και διάφορα για μεταγραφές παικτών  που φεύγουν και πάνε από την μια ομάδα στην άλλη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ποδοσφαιριστές που πήγαν το καλοκαίρι  σε ένα σύλλογο , πριν καλά- καλά προλάβουν να παίξουν φεύγουν και παίρνουν μεταγραφή. Είτε γιατί το σωματείο δεν είναι ικανοποιημένο από την απόδοση του παίκτη που  δικαιολόγησε τα χρήματα που εισέπραξε,  είτε γιατί δεν έχουν δοθεί στον παίκτη τα χρήματα που του έχουν υποσχεθεί . Κι όλα αυτά για μια διάκριση που είναι εφήμερη χωρίς βάσεις .Με ποδοσφαιριστές «χρονίτες» μια ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει σωστά . Αυτό μας έχει διδάξει το πρόσφατο παρελθόν. Η λύση είναι μια . Υποδομές . Μόνο με παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου , μπορεί να προχωρήσει σωστά μια ομάδα . Με παιδιά που έχουν γεννηθεί και ανδρωθεί μέσα στον σύλλογο και τον πονάνε πραγματικά . Όσοι το έχουν εφαρμόσει το καταλαβαίνουν απόλυτα αυτό….

Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε ο Μπάμπης Σκλάβος και αποχώρησε από τον Αργοναύτη . Οι προσωπικοί λόγοι μεταφράζονται όπως ακριβώς θέλει ο καθένας. Για να έφυγε έτσι ξαφνικά , μέσα στις γιορτές κάτι θα έγινε με την ομάδα. Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έγινε ακριβώς. Έτσι κι αλλιώς όμως αυτό όμως που πρέπει  είναι ο ιστορικός σύλλογος ,ο οποίος ταλαιπωρείται αφάνταστα εδώ και χρόνια , να βρει τον δρόμο του, όσο γίνεται πιο γρήγορα. Το επιβάλλει το όνομα του και η ιστορία του….

Επιστροφή στις ρίζες για τον Γιάννη Τσέβρετζη. Ο έμπειρος προπονητής τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα , τα έκανε στην Θύελλα Κορυδαλλού . Εκεί ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Και την αγαπάει την ομάδα , όσο λίγοι…..

Εντυπωσιασμένοι είναι στην ΑΕ Αίγινας από την φιλοξενία που τους επιφυλάσσει η διοίκηση του  Ίκαρου Καλλιθέας , κάθε φορά που έρχεται η ομάδα να αγωνιστεί στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών λόγω των έργων ανακατασκευής που γίνονται στο γήπεδο του νησιού. Γι’ αυτόν τον λόγο αισθάνονται την υποχρέωση να  την ευχαριστήσουν και δημόσια , για την άψογη φιλοξενία…

Στη Χαραυγή λένε ότι δεν θα κάνουν μεταγραφές , αλλά όλο και κάτι ετοιμάζουν . Αυτό λένε οι πληροφορίες που έχουμε….

Πάντως ο Ήφαιστος επενδύει σε μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως έδειξε χθες, ενώ θα προχωρήσει τελικά και στην απόκτηση του νεαρού σέντερ φορ από ομάδα της ΕΠΣΔΑ, που είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος….