Connect with us

stoplekto

Σταματάτος : « Ο Πειραιάς γνωρίζει την προσφορά και τον χαρακτήρα του καθενός μας »

Published

on

Από το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΠ  Γιάννη Σταματάτο λάβαμε την παρακάτω επιστολή – απάντηση στον πρόεδρο της ΑΕ Χατζηκυριακείου Μιχάλη Μουσελή :

«Κύριε Δαρζέντα,

Επί της χθεσινής επιστολής του κ.Μουσελή που φωτογραφίζει εμένα (αφού δεν υπάρχει άλλος σύμβουλος της ΕΠΣΠ Κεφαλλονίτης) για τη δήθεν «επιεική» απόφαση της Π.Ε. των υποδομών για τον κ. Παναγιώτη Κούκουρα, πρώην προπονητή εφηβικού τμήματος της Ένωσης Α.Α. Ρέντη δηλώνω ότι:

Πρώτος εγώ και παρουσία πολλών συμβούλων της ΕΠΣΠ καταδίκασα την πράξη αυτή που υπέπεσε.

Η  Ένωση Α.Α. Ρέντη έχοντας άξιο πρόεδρο και διοίκηση άμεσα πήρε την απόφαση της μετά το συμβάν και  για όσους δεν το γνωρίζουν, απομακρύνθηκε από την ομάδα και από την εργασιακή του απασχόληση.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Α.Α. Ρέντη είχε και προσωπική επικοινωνία μαζί σας…..

Για όσους θεωρούν  ότι τα κίνητρα του κ. Μουσελή  είναι προς την εξυγίανση του Πειραϊκού ποδοσφαίρου θέλω να  τους θυμίσω την παλιά τους «κόντρα», όταν ο κ. Κούκουρας ήταν στην  ΑΕ Χατζηκυριακείου. Τα συμπεράσματα δικά σας….

Στο προσωπικό υπονοούμενο ότι δήθεν το παίζω παράγοντας, πράγματι μέχρι το 2013 που έγινα αιρετός σύμβουλος στην ΕΠΣΠ ,πέρασα από όλα τα στάδια του ΔΣ της Ένωσης Α.Α. Ρέντη, είμαι μέλος της συντονιστικής επιτροπής γηπέδων του δήμου Νίκαιας – Άγιου Ιωάννη. Ρέντη, συνολικά δέκα (10) χρόνια. τα δε χρηματικά ποσά που έχω καταβάλει εξ ιδίων για το πρώην σωματείο μου  είναι καταγεγραμμένα στα σχετικά βιβλία ταμείου. Μάλιστα με απόφαση του Δ.Σ. της παρελθούσης διοίκησης της ΕΠΣΠ(μέλος δ.σ . της ΕΠΣΠ ήταν και ο κ. Μουσελής) με τίμησαν για την προσφορά μου προς το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Ο ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός Πειραιάς είναι «μικρός» και γνωρίζουν όλοι την προσφορά και τον χαρακτήρα του καθενός μας.

Τέλος επειδή στον κ. Μουσελή  του αρέσουν οι παροιμίες του αφιερώνω μια Κεφαλλονίτικη και δη ληξουριώτικη:

«της καρυδιάς όταν έχει καρύδια της βαράνε πετριές».

 

Ιωάννης Π. Σταματάτος  μέλος Δ.Σ. ΕΠΣΠ