Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Κάποτε ήταν μόνο οι εφημερίδες , που ενημέρωναν τον κόσμο. Και δημοσιεύονταν κάπου- κάπου επιστολές όπου ο καθένας εξέφραζε την άποψη του , αλλά και την διαμαρτυρία του. Με την πάροδο των χρόνων και με την συνεχή  εξέλιξη , δημιουργήθηκε το ίντερνετ  και μέσω αυτού στη συνέχεια  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ιδιαίτερα το facebook. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Με καλές και κακές στιγμές . Με άμεση ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων  αλλά και αρκετό «ξεκατίνιασμα». Εκεί ο  καθένας μπορεί να γράψει και να ανεβάσει οτιδήποτε θέλει. Συκοφαντίες , λασπολογίες , ύβρεις. Και όποτε θέλει τα σβήνει . Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει το «τα γραπτά μένουν» . Κι αν δεν …γουστάρεις κάποιον γι’ αυτά που γράφει τον …μπλοκάρεις  κιόλας. Απλά πράγματα ….

Μιας και αναφερθήκαμε στις αντιπαραθέσεις του facebook, θα σας μεταφέρω την ψιλοκόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο της Χατζηκυριακείου Μιχάλη Μουσελή και τον ομόλογο του της Χαραυγής Σωκράτη Πτερνέα . Ο δεύτερος διαφώνησε με αυτό που  έγραψε στην επιστολή του ο πρώτος αφήνοντας αιχμές για την Πειθαρχική Επιτροπή .« Δυο χρόνια ο μικρός και έξι μήνες ο προπονητής αντί για 4 χρόνια. Αυτό είναι το σωστό ; Επειδή έχει σύμβουλο στην ΕΠΣΠ η Ένωση Ρέντη ; » είπε ο Μουσελής για να απαντήσει ο Πτερνέας:«Δεν ξέρω με ποιον έχετε κόντρα ,αλλά οι φετινές αποφάσεις της Πειθαρχικής είναι κοντά στην πραγματικότητα.». Πάντως την απόφαση για τον Κούκουρα , πήρε η Επιτροπή Υποδομών και όχι η Πειθαρχική , απ’ ότι γνωρίζουμε…

Παρόλο ότι έλεγαν στη Χαραυγή , πως δεν  θα κάνουν μεταγραφές αυτόν το μήνα, διαψεύστηκαν μόνοι τους. Η πρώτη μεταγραφή έγινε. Προς πλήρη επιβεβαίωση της στήλης….

Για να πάρει τερματοφύλακα  τον Κώστα  Γεωργόπουλο από τον Ατρόμητο Πειραιά, η Ένωση Α.Α. Ρέντη άφησε ελεύθερο τον Μανώλη Θωμόπουλο. Πολύ πιθανόν να καταλήξει ο τελευταίος στους Καμινιώτες, εκεί δηλαδή που αναδείχτηκε , για να κλείσει το καλοκαίρι την επιτυχημένη καριέρα του . Αυτός είναι δικός μου συλλογισμός. Ένας πολύ λογικός όμως συλλογισμός. Τι λέτε εσείς;…..

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..

Έφυγε χθες από τη ζωή η μητέρα του αναπληρωτή προέδρου του ΣΕΦ και σημαντικού παράγοντα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου Ανδρέα Στρατή. Ο αγαπητός φίλος ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή κοντά στην μανούλα του και την φρόντιζε με τον καλύτερο τρόπο  . Η κηδεία της κυρα- Γεωργίας θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα αύριο….