Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπαδημητρίου: ‘Δεν ξοφλήσαμε’

Published

on

Δεν χρειάζεται να αναφέρει κανείς πολλά για την κληρονομιά που του άφησε στο… ποδόσφαιρο ο πατέρας του. Ο αείμνηστος Τάκης Παπαδημητρίου, πριν από περίπου 30 χρόνια έφερε στη ζωή έναν… ασυμβίβαστο αλλά σε όλους αγαπητό γιο που μόνο από τον χαρακτηρισμό που του έδωσε ‘Πάντσο’, αντιλαμβάνεται κανεις ότι κάτι διαφορετικό θα έβλεπε ο πρώην άσος του Πανθηναϊκού στα μάτια του.

Πράγματι, ο Τάκης που βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων έβλεπε τον εαυτό του σε νεαρή ηλικία στα μάτια ενός κατεργάρη πιτσιρικά που άρχιζε να κάνει τα πρώτα του βήματα στις γειτονιές του Ζωγράφου για λογαριασμό του Αστέρα, για να αποτελεί εν έτει 2017, έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην Α’ κατηγορία της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, έχοντας βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, ειδικότερα από τη στιγμή που αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό, καλείται όχι απλά μαζί με τις παλιοσειρές του Χαραυγιακού, να βγάλουν από τη δύσκολη θέση το σύλλογο της Ηλιούπολης, αλλά να τον οδηγήσουν στην κατάκτηση του νταμπλ. Αυτό επιτάσσει η ιστορία του σωματείου και αυτό δείχνει να το έχει αντιληφθεί πλήρως, ο Πάντσο, ο οποίος αναφερόμενος στην κλήρωστη του Κυπέλλου είπε:

Προσωπικά δεν γνωρίζω τον Άρη Πετρούπολης αλλά όταν τα παιχνίδια είναι διπλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά από το να παρουσιαστείς συγκεντρωμένος και σοβαρός. Ο αντίπαλος όταν έχει φτάσει στους ‘4’ ανεξάρτητα από τη δυναμική του πρέπει να τον σέβεσαι και αυτό θα κάνουμε σαν ομάδα’.

Ερωτηθείς τι δεν πήγε καλά στα τελευταία ματς το 2016, που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να εκθρονηστεί από την κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ είπε: Η πορεία μας τον τελευταίο καιρό δεν είναι ανάλογη του ρόστερ μας. Δεν έχουμε πιάσει καλή απόδοση και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς παικτών αλλά και της ατυχής (εχουμε 11 δοκάρια) σε τέσσερα ματς μας έφεραν στο -4′.

Κληθείς να απαντήσεις σε ερώτηση σχετικά με το εαν μοιάζει το πρωτάθλημα με εκείνο που την τελευταία φορά κατέκτησε ο Χαραυγιακός, ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός είπε: Μοιάζει αρκετά γιατί και το 2012 που η ομάδα ήταν πρωταθλήτρια βρέθηκε στο -11 και στο τέλος χαμογέλασε με διαφορά έξι βαθμών. Όπως επίσης και τις τελευταίες αγωνιστικές είχε γίνει το ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Αν γίνει αυτό τότε το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος. Πιστεύω πως με τις προσθήκες και την έλευση του νέου προπονητή, ο Χαραυγιακός θα γίνει ακόμη πιο δυνατός και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής και φυσικά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος’.