Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα-Καματερό 1-1

Published

on

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Διάνα Ηλιούπολης μένοντας στο 1-1 με το Καματερό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Οι ‘κυανέρυθροι’ που βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς στο 2ο όμιλο παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Μποζά στο 38′ αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 84′ με γκολ του Γιαννακόπουλου έχοντας και δοκάρι στο 77′ με τον Σούλα.

Από την άλλη, το Καματερό σημείωσε την ένατη (!) ισοπαλία του τη φετινή χρονιά μετά από 15 ματς όντας στην 5η θέση μαζί με τους Τραχωνες, το Αιγάλεω, την Αγία Παρασκευή και τον Άρη Πετρούπολης.

Για το συγκρότημα του Γιώργου Αλεξόπουλου που είχε αρκετά καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο 74′ είχε δοκάρι ο Αθανασόπουλος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Ακης Μιχαηλίδης): Κόρρας, Βιτωράτος, Σάρα, Νίκολι, Φαρμάκης (67’ Παπαδημητρίου), Γιαννακόπουλος, Παριανός, Σούλας, Μπαλαφούτης Α. (67’ Μπαλαφούτης Χ.), Ρούσεφ (46’ Αναστασίου), Σταθακόπουλος.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος): Ανδριόλας, Κοντόσταυλος, Ξενάκης, Παππάς, Καλογερόπουλος Β., Ανγκόλι (77’ Βασιλείου), Ντάτης (67’ Καλογερόπουλος Γ.), Μπόζας, Αθανασόπουλος, Παναγιωτόπουλος (87’ Σαλαπάτας), Λέκκας.