Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ξεκινούν από σήμερα οι ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Πειραιά « Μιλτιάδης Μαρινάκης» .Θα γίνεται ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα ( οι αγώνες είναι διπλοί ) ώστε να υπάρχει οικονομική επιτυχία . Και για τους τέσσερις αγώνες δεν ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου που εκδίδει η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ .καθώς και τα εισιτήρια διαρκείας των ομάδων…

Οι φίλαθλοι θα πρέπει  να φυλάξουν και να μην πετάξουν το απόκομμα του  εισιτηρίου που θα χρειασθεί να προμηθευθούν  για να εισέλθουν στο γήπεδο διότι αυτό θα  ισχύει για την λαχειοφόρο αγορά της 22/5 όπου  θα κληρωθεί ένα scooter sym (μοντέλο symphony 200cc)…..

Χαμός , λόγω της κακοκαιρίας στη λήξη του αγώνα Κύπρου Κορυδαλλού – Χαραυγής . Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν άρον –αρον μετά και το γκολ που δέχτηκαν στο τέλος . Ο αρχηγός δεν υπέγραψε το φύλο αγώνα. Ο διαιτητής Καλημέρης έγραψε ότι δεν προσήλθε  ο Μακαρονάς για την υπογραφή, ο οποίος όμως είχε γίνει αλλαγή και το αναφέρει και το Φ.Α. στη  μπροστινή σελίδα , οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά….

Αναβλήθηκε λόγω του παγετού η  προγραμματισμένη χθες κηδεία του Αντώνη Τσιγκάνη ( Αντουάν) και θα γίνει σήμερα την ίδια ώρα ( 14.45) στο Γ’ Νεκροταφείο. Γενικά όλες οι προγραμματισμένες για χθες  κηδείες , δεν έγιναν εκεί. Οπότε , λογικά οι επόμενες θα καθυστερήσουν μια μέρα ….

Βλέποντας να φεύγει τόσο άδικα ένα 15χρονο παιδί ,ένας Άγγελος στην κυριολεξία , αναρωτιέσαι και λες γιατί να είναι τόσο άδικη η ζωή . Ο Άγγελος Κουρής ήταν ένα ιδιαίτερα ζωντανό στοιχείο , ένα παιδί μέσα στη χαρά με το χαμόγελο να είναι μόνιμα στο πρόσωπο του. Κι όμως ο Χάρος τον ζήλεψε και τον πήρε μαζί του. Τι να πει κανείς στους γονείς αυτού του παιδιού; Τι να πει στον πατέρα του τον φίλο Γιώργο που καμάρωνε για το παλικάρι του, τον Άγγελο του ; Γιατί τέτοια αδικία Θεέ μου; Ο Άγγελος φεύγει από τη γη και πηγαίνει στον παράδεισο όπου θα είναι και κει ένας  Άγγελος …..

«Έφυγε » τόσο άδικα κι ο  Γιάννης ο Παπαδάκος . Μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου και της Πειραϊκής διαιτησίας. Που μπήκε για μια πέτρα στα νεφρά και προσβλήθηκε από ένα μικρόβιο μέσα στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας .Από τα πρώτα βήματα μου στον δημοσιογραφικό χώρο , ήταν κοντά μου και μου έδινε συμβουλές. Mε την πάροδο των χρόνων γνωριστήκαμε πολύ καλά . Τα απογεύματα μου τηλεφωνούσε τακτικά στο γραφείο και  συζητούσαμε. Ενίοτε… κουτσομπολεύαμε κιόλας . Καλό σου ταξίδι κυρ- Γιάννη . Θα μου λείψεις πολύ…

Σήμερα στο  www.dailytvradio.gr  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..