Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Ρουφ-ΑΟ Γλυφάδας 1-0

Published

on

Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης, ο ΠΑΟ Ρουφ ξεκίνησε θετικά τον β’ γύρο αφού επικράτησε για την 16η αγωνιστική με 1-0 του ΑΟ Γλυφάδας. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 87′ ο Φωτόπουλος, με την ‘Αουστρια’ να μην χάνει την αυτοπεποίθηση της και να δείχνει ότι έχει… σφυγμό. Πάντως η Γλυφάδα είχε καλή στιγμή στο α’ μέρος με τον Άρη Κωτσοβό να έχει δοκάρι ενώ την ίδια κατάληξη ειχε και η προσπάθεια του Κογιά στην επανάληψη. Η ‘Αούστρια’ είχε καλές στιγμές με τους Σκεύη, Φωτόπουλο και Γαλάνη όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους. Με τη νίκη αυτή το Ρουφ έμεινε στην 7η θέση με 25 βαθμούς ενώ ο ΑΟ Γλυφάδας βρίσκεται στη 14η με 10 βαθμούς.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κουνάδης, Τομπουλίδης (83′ Μεμας), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Φωτόπουλος, Λαγκαδινός (64′ Γαλάνης), Μπεκατώρος, Νταβαρίνος (77′ Κοτούλιας), Σκεύης.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Νίκος Κωτσοβός) Θεοδωράκης, Μωραϊτης (65′ Παπαϊωάννου), Γιαννόπουλος, σιάμης, Αδαμίδης, Κωτσόβος Δ., Κόγιας (89′ Παπαεμμανουλίδης), Ξύλος Κωτσοβός Α., Κωτσοβός Δ., Κατσαδούρος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply