Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αυτό που συμβαίνει με τον ιστορικό Αργοναύτη είναι πρωτοφανές. Νέα κρίση στον σύλλογο. Λες και τον κυνηγάει μια κατάρα , εδώ και χρόνια . Μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, από την οποία  έχουν αναδειχτεί τεράστιοι ποδοσφαιριστές , δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Πάνω που λέγαμε το καλοκαίρι ότι το σωματείο βρήκε επιτέλους τον δρόμο του, ξαναγυρίζει  στο ίδιο σημείο. Τότε είχε αποκτήσει πάνω από δέκα σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Προχθές εμφανίστηκε στο γήπεδο με δώδεκα μόλις παίκτες. Τώρα παραιτήθηκε κι ο πρόεδρος που επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους. Κι όμως ο Αργοναύτης με τη δύναμη που διαθέτει πρέπει επιτέλους να βρει τον δρόμο του. Όλοι μαζί ας αφήσουν στην άκρη το παρελθόν και τα λάθη και να βοηθήσουν την ομάδα . Ότι έγινε…έγινε….

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Αίγινας Θοδωρής Ρούσσος το περασμένο Σάββατο. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι συμπαίκτες του Θοδωρή, του εύχονται γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.
“Θοδωρή, οι σκέψεις μας είναι μαζί σου. Σε περιμένουμε πάλι στους αγωνιστικούς χώρους”. Αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος……

Θα βλέπουν Οδηγήτρια στη Νίκη Ρέντη και θα τρέμουν . Ούτε από την …εξέδρα δεν θα μπορούν . 0-7 στον α’  γύρο , 1-8 στον β’. Συνολικά 15 γκολ έχουν δεχτεί στους μεταξύ τους αγώνες…..

Από τους πρωτοπόρους και των δυο ομίλων της Α’ Κατηγορίας , ο μόνος που «στραβοπάτησε » ήταν ο ΑΟ Καραβάς  που ήλθε 1-1 με την Χαλκηδόνα . Βρε μανία που έχει αυτή η  ομάδα με τις ισοπαλίες…..

Πως γίνεται  ένας παίκτης να κάνει την ασίστ και στη συνέχεια να βάζει και το γκολ;. Συνέβη την Κυριακή στον αγώνα Ένωσης Καμινίων – ΑΕ Χατζηκυριακείου.  Ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας Χρήστος Νάνος έβγαλε τελική πάσα στον συμπαίκτη του Απόστολο  Μαστοράκη μέσα στην περιοχή . Ο τελευταίος ανατράπηκε και καταλογίστηκε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νάνος. Απλά πράγματα……