Connect with us

stoplekto

Δ. Σαββατιανός:« Μην παίζετε βρώμικο παιχνίδι εις βάρος μου. Είμαι φίλος με την οικογένεια Σπάθα»

Published

on

Με αφορμή κάποια σχόλια , ότι αυτός κρύβεται πίσω από ανώνυμες σελίδες στο facebook, o διαιτητής Δημήτρης Σαββατιανός έστειλε την παρακάτω επιστολή :

“Διευκρινίζω πως ούτε είχα, ούτε έχω δεύτερο.
Το δικό μου έχει το όνομα μου, ούτε Πειραϊκό Ποδόσφαιρο, ούτε κανένα άλλο όνομα, όπως επίσης και η οικογένειά μου δεν έχει δεύτερο λογαριασμό.
Όσοι προσπαθείτε να παίξετε βρώμικο παιχνίδι πίσω από την πλάτη μου και να λέτε μέσα από μια σελίδα ότι εγώ, προσωπικά, χαρακτηρίζω συναδέλφους, φίλους, γνωστούς και οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά με διαιτητές και ιδιαιτέρως αυτούς οι οποίοι έχουν διαπρέψει στον χώρο μας.
Ουδέποτε έχω σχολιάσει για το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή είτε στην επαγγελματική.
Μην παίζετε βρώμικο παιχνίδι εις βάρος μου!
Κλείστε τα στόματα σας και ασχοληθείτε καθαρά με αυτά που σας αφορούν.
Εγώ είμαι υπέρμαχος και φίλος με την οικογένεια Σπάθα και ουδέποτε θα έκανα αρνητικά σχόλια για τους συγκεκριμένους κυρίους.
Το μόνο που θα μπορούσα να πω και το λέω ευθαρσώς ,μέσω σχολίων στην προσωπική μου σελίδα,είναι οι αντίθετες απόψεις με κάποια πράγματα που αφορούν εμένα και μόνο εμένα.
Θα παρακαλέσω τα παπαγαλάκια, που χρησιμοποιούν το όνομά μου ,να το κλείσουν και να πάνε να ασχοληθούν με άλλα πράγματα για να αποκτήσει νόημα η ζωή τους.
Δεν δέχομαι μαύρη λάσπη τόσο στο δικό μου πρόσωπο, όσο και της οικογένειάς μου!
Ντροπή σε όποιον χρησιμοποιεί και βάζει στο στόμα του το όνομα μου!
Εγώ ήμουν ,είμαι και θα παραμείνω έντιμος, δίκαιος, ειλικρινής ,ευθύς και πάνω από όλα άνθρωπος ο οποίος αγαπά το ποδόσφαιρο.
Με το να ασχολείστε μαζί μου δεν κερδίσει κανένας τίποτα, εκτός από το να γελάει μαζί σας όλος ο Πειραιάς!
Αυτά τα ολίγα από μένα.