Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αυτό που συμβαίνει με τον χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου στο facebook , δεν έχει προηγούμενο . Υπάρχουν αυτοί  που βγαίνουν και λένε την άποψη τους  έστω και με ακραίο τρόπο . Σεβαστό γιατί μιλάνε επώνυμα και έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι  που βγαίνουν ανώνυμα και κρύβονται πίσω από επωνυμίες  που έχουν σχέση με ποδόσφαιρα και δικαστές , και λένε πολλά και διάφορα. Όχι ότι είναι όλα λάθος . Αλλά το να μην αποκαλύπτεις το πρόσωπο σου κάτι σημαίνει . Και φτάσαμε στο σημείο ο ένας να υποπτεύεται τον άλλο . Και κει που φτάνεις στο σημείο να λες ότι είναι ο Α, μετά αλλάζεις άποψη και λες πως είναι ο Β και στη συνέχεια ο Γ. Και εδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο καημένος ο Σαββατιανός τον οποίο κάποιοι υποπτεύονταν και  αναγκάστηκε να πάρει θέση.  Όλοι πλέον κρύβουν ένα ….ντεντέκτιβ μέσα τους. Επικίνδυνα πράγματα όμως…..

Στη σημερινή εκδήλωση που θα κάνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αίγινας θα βραβεύσει τον  ΑΟ Σαρωνικό Αίγινας καθώς και αθλητές του συλλόγου .

Ομόφωνα όμως όλοι στην ομάδα αποφάσισαν να μην παραστούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για τον κακό προγραμματισμό   της Δημοτικής αρχής που είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση ανακατασκευής  του αγωνιστικού χώρου  με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται τώρα η ομάδα που έχει «ξεσπιτωθεί» στον Πειραιά . Όσο για τις εργασίες του γηπέδου , δυο μήνες μετά το κλείσιμο του παραμένει, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου  ένας απέραντος λασπότοπος …….

Διπλή ήττα για τις Μικτές Πειραιά από την Αθήνα. Αναμενόμενο ίσως.   Σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία  δεν ικανοποιεί .Υπάρχει όμως και ένας συνειρμός που ενοχλεί. Μια εβδομάδα πριν η Μικτή Νέων ηττήθηκε με 1-3 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, η οποία προχθές συνετρίβη από την ΕΠΣΑΝΑ με 9-0!!! Για το θέμα των Μικτών τελευταία έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά . Ακραία και μη . Δεν τα επικροτούμε όλα . Όμως κάτι πρέπει να γίνει . Να αλλάξουν κάποια πράγματα . Οι υπεύθυνοι ας κοιτάξουν να βρουν λύσεις . Οι Μικτές  πρέπει να βρουν και πάλι την ταυτότητα τους……