Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Από την ερχόμενη Δευτέρα τα σωματεία και οι εκπρόσωποι τους μπορούν να παραλαμβάνουν  από την γραμματεία της Ένωσης τις προσκλήσεις τους για την  Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ….

Συνεστίαση παρέθεσε   η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού προχθές βράδυ στους παίκτες της ομάδας για την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά . Τους το είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό. Δηλαδή για να καταλάβω , αν κατακτήσουν το τρόπαιο , θα τους πάει στα μπουζούκια;….

Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο Πτερνέας είχε τάξει στους παίκτες του εφόσον νικούσε η Χαραυγή  τον Ερμή στον Κορυδαλλό  ,θα τους πήγαινε στα μπουζούκια.  Η ομάδα κέρδισε , αλλά όταν τον ρώτησαν που και πότε θα γλεντήσει η ομάδα , αυτός τους απάντησε «Το Σάββατο στον…Παντελίδη » Μακάβριο…..

*Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών, ο  Κώστας Γεωργουλόπουλος ο οποίος επί σειρά ετών διετέλεσε ταμίας και θυρωρός στην Ε.Π.Σ. Πειραιά . Οι πιο παλιοί   τον θυμούνται ως «Μπαρμπακώστα». Ένας πολύ καλός , ακούραστος  άνθρωπος , που ήταν αγαπητός σε όλο τον κόσμο .Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πειραιά  εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Γεωργουλόπουλου……