Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήφαιστος Περιστερίου-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Ήφαιστο και τον Φωστήρα Ηλιούπολης για την 20η αγωνιστική, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να συγκατοικούν μαζί με τον ΠΑΟ Ρουφ στην 5η θέση με 34 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 56′ με τον Μπλέτσα, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 79′ ο Νησαριώτης. Πάντως και οι δυο ομάδες επιβεβαίωσαν ότι δικαίως βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη.

Στο α’ μερος ο Ήφαιστος είχε την υπεροχή χωρίς να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία, με τον Φωστήρα να απειλεί με ένα σουτ του Φάρου που έδιωξε δύσκολα ο Στουραϊτης.

Στην επανάληψη, ο Ήφαιστος είχε σπουδαίες φάσεις με τους Νησαριώτη, Μπότη και Χίο, ενώ και μετά τη στιγμή που ισοφάρισε έχασε μεγάλη φάση για να πάρει το ματς στο 87′ με τον Νησαριώτη, ενώ ο Φωστήρας απείλησε με τον Μπλέτσα.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.: Στουραΐτης, Μαργαρώνης (50’ Ζαγκλής), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτσι, Ξυριακόπουλος (73’ Μαυρομάτης), Μπότης, Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (65’ Τσιάνος), Χίος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ.: Μωραΐτης, Τσαπικούνης (54’ Ασωνίτης Ν.), Ζάχος, (87’ Κυριακόπουλος), Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Μπλέτσας (84’ Βενέτι), Βουλτσίδης, Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply