Connect with us

Γ Εθνική

Ήταν Λάρισα…3-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών…

Published

on

Η σημερινή Λάρισα θύμισε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα που μπορεί να πάει σε μια δυνατή έδρα και να πάρει το αποτέλεσμα.

 

Το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν επικράτησε εκτός έδρας της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 3-0, πλησιάζοντας κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι από πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως πήγαν στα Γιαννιτσά για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς από τα πρώτα μόλις λεπτά, ξεκίνησε μια ασφυκτική πίεση στους γηπεδούχους.

 

Έτσι λοιπόν η ΑΕΛ στο 27ο λεπτό καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρις το δυνατό σουτ του Τσιμπάμπα (1-0).

 

Μάλιστα η Λάρισα δεν σταμάτησε εκεί και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της.

 

Όταν ο Χατζής με όμορφο πλασέ κατάφερε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Βοσνιάδη, κάνοντας το 2-0.

 

Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση Γιαννιτσών βγήκε στην επίθεση, όμως πότε η αμυντική της ΑΕΛ και πότε ο Σωτηρίου δεν επέτρεψαν στο συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του έλληνα τερματοφύλακα.

 

Στο 80ο λεπτό η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κύρκος έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Χατζή.

 

Τέλος, τέσσερα λεπτά αργότερα από την αποβολή του Χατζή, η «βυσσινή» δεν πτοήθηκαν και πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Τσιμπάμπα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης, Γιόνδης, Ντατίδης, Αποστολίδης, Στεργίδης, Μπέκα, Τσιλής.

 

Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Ααράμπ, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Χασομέρης, Τσιμπάμπα, Σαϊτιώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply