Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διάνα Ηλιούπολης-Χαλάνδρι 2-1

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανασα πήρε η Διάνα Ηλιούπολης που επικράτησε με 2-1 του Χαλαναδριου και επέστρεψε στις νίκες μετά από μια αγωνιστική. Το συγκρότημα του Άκη Μιχαηλίδη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να αντιδράσει στην επανάληψη, να πετύχει δυο γκολ και αφού περιόρισε τις επιθετικές λύσεις των ‘πρασίνων’ έφτασε τους 21 βαθμούς και την 14η θέση έχοντας διαφορά τρεις βαθμούς από τον Αθηναϊκό που έχει ματς λιγότερο.

Από την άλλη, το Χαλάνδρι έχει παράπονα από τη διαιτησία κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Βέρρα αλλά και για τη συνολική στάση της θεωρώντας ότι ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, με την ομάδα των βορείων προαστίων να μένει στους 27 βαθμούς και την 10η θέση.

Πριν καν συμπληρωθεί 1′ στον αγώνα ο Καλλέργης έκανε το γύρισμα όμως ο Καρακάσης έδιωξε. Στο 2′ ο Αναστασίου σούταρε άουτ, ενώ στο 8′ ο Ρούσεφ έκανε τη σέντρα ο Γιαννακόπουλος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι όμως η προβολή έφυγε άουτ. Στο 16′ ο Αναστασίου έκανε το σουτ με τον Αλαγεωργίου να μην ανησυχεί και να μπλοκάρει τη μπάλα και στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Χρήστου Μπαλαφούτη να απειλήσει με το φαλτσαριστό σουτ να μην βρίσκει στόχο. Στο 18′ ο Καννέλος απείλησε για το Χαλάνδρι, με τους ‘πράσινους’ να βρίσκουν δίχτυα στο 20′ μετά από ψύχραιμο πλασέ του Βέρρα όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του β’ βοηθού για οφσάιντ, απόφαση που εξόργισε τους φιλοξενούμενους. Στο 25′ η Διάνα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Φαρμάκη μετά το κόρνερ του Χρήστου Μπαλαφούτη έφυγε μόλις άουτ, με τον Κόρρα να αποκρούει στο 28′ το σουτ του Α. Κατσιούλη στην αντεπίθεση.

Η μεγαλύτερη φαση για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 35′ όταν ο Αναστασίου με σουτ από τα 35 μέτρα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αλαγεωργίου.

Στο 40′ ο Σούλας τροφοδοτήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή όμως αντί να σουτάρει έκανε κοντρόλ και οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων τον ανέκοψαν.

Στο 42′ η προβολή του Καγιώργη έφυγε άουτ μέσα από την περιοχή, με τους ‘πράσινους’ να κερδίζουν πέναλτι με τη συμπλήρωση 45′ σε ανατροπή του Φελέκη από τον Νίκολι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Καρακάσης ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη η Διάνα ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο 48′ μετά το φάουλ του Ρούσεφ και την ασθενή απέκρουση του Αλαγεωργίου ο Αντώνης Μπαλαφούτης σε κενή εστία έκανε το 1-1. Στο 58′ ο Καλλέργης μετά από ωραία ενέργεια έκανε το σουτ με τον Αλαγεωργίου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 59′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός και κατάφερε μετά από κόρνερ με κεφαλιά να κάνει το 2-1.

Στο 60 το σουτ του Αχιλλέα Κατσιούλη πέρασε άουτ, με τους φιλοξενούμενους να μενουν με παίκτη λιγότερο στο 69′ λόγω δεύτερης κίτρινης του Τσίτσαρη.

ΔΙΑΝΑ (Άκης Μιχαηλίδης) Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Βουτάς, Φαρμάκης, Νίκολι, Σούλας (46′ Παπαδημητρίου), Μπαλαφούτης Χρ. (90+1 Σάρρα), Αναστασίου, Μπαλαφούτης Α. (87′ Λουτσάι), Ρούσεφ, Καλλέργης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος) Αλαγεωργίου, Γκόνος, Φωτάκης, Φελέκης, Καρακάσης, Κανέλλος (73′ λ.τρ. Τζώρτζης), Λουκάς (56′ λ.τρ. Κόντος), Τσιτσαρης, Βέρρας (87′ Λειβαρτζινός), Κατσιούλης, Καγιώργης.