Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό-ΑΟΤ Αλίμου 0-1

Published

on

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Τράχωνες που με γκολ του Νικολάου στο 30′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φατσέα επικράτησαν εκτός έδρας με 1-0 του Καματερού για την 22η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα έφτασε στην 5η θέση με 32 βαθμούς την Ηλιούπολη και ουσιαστικά ξεμπέρδεψε με την παραμονή αφού ξέφυγε 11 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντίθετα η ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου που έχασε πέναλτι στο 60′ με τον Τρακόση (απέκρουσε ο Δράμπαλης) μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες αφού έμεινε στην 11η θέση με 26 βαθμούς.

Αξιζει να σημειωθεί οτι ακυρώθηκε γκολ του Γιάννη Καλογερόπουλου, με τους γηπεδούχους να εχουν παράπονα απο τη διαιτησία.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος) Μητρούσης, Κοντόσταυλος (72 Πιτελης), Τρακόσης, Μπούγιας, Καλογερόπουλος Ι., Παναγιωτόπουλος, Νταντής, Μποζάς (46′ Λάμε), Σαλαπάτας (89′ Αθανασόπουλος), Άγκολι, Λέκκας.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Γιάννης Κουσάνας) Δράμπαλης, Βούζας, Πιπεράς, Προμπονάς, Κολλινιάτης (25′ λ.τρ. Τσολάκος), Ιατρού, Χρήστου, Δημογιάννης, Νικολάου (89′ Καφεντζής), Βάσος, Φατσέας (55′ Κακούτης Κ.).