Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Άγιοι Ανάργυροι 1-2

Published

on

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Άγιοι Ανάργυροι αντέδρασαν και πέτυχαν την ανατροπή στην Ηλιούπολη επικρατώντας με 2-1 της ομώνυμης ομάδας, φτάνοντας τους 31 βαθμούς και τη 8η θέση μαζί με την Αγία Παρασκευή. Από την άλλη, με τους 32 βαθμούς που παρέμεινε και την 7η θέση είχε καλή παρουσία όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από τον αγώνα.

Μόλις στο 19′ έγινε το 1-0 με τον Κόκορη για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 40′ με τον Λάλα και ενώ από το 35′ ο νεαρός Ντόντης είχε τραυματιστεί και ο Ισίδωρος Σταυριανός πήρε το ρίσκο να αφήσει την ομάδα με δέκα παίκτες αντικαθιστώντας τον ποδοσφαιριστή στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη και κυρίως μετά το 60′ οι Άγιοι ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν τη νίκη με γκολ του Βυζανιάρη στις καθυστερήσεις.  

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης)  Καπακτσόγλου, Μπούρσαλης (87′ Κυρίτσης), Μυτιληνός (69′ Σολδάτος), Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Κόκορης (60 Αράπι), Χαλιώτης, Γάγγος, Παπαδάκης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Αρχοντάκης, Ντόντης (46′ λ.τρ. Δανασής), Κοκότης, Μηλιώνης (64′ Βυζανιάρης), Νταϊφώτης, Κρητικός, Κραψιτης, Οικονόμου, Μαντίκος (46′ Πλεξίδας), Λάλας, Μπαστάνης.