Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας . Όπως έχουμε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα , ήταν προγραμματισμένο από την αρχή της περιόδου αυτό. Όμως  δεν παύει να είναι δύσκολο  για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αυτής της Κατηγορίας , να δίνουν τρεις αγώνες σε μια εβδομάδα ….

Χαμός έγινε χθες στην ΕΠΣΠ  με την ποινή του ποδοσφαιριστή Σ. Ζωγράφου  του Πειραϊκού από την Πειθαρχική Επιτροπή . Αρχικά ο παίκτης που έβρισε αντίπαλο και διαιτητή τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές. Κακώς.  Ο Μιχάλης Μουσελής της ΑΕ Χατζηκυριακείου που το αντελήφθη ενώ ήταν στην Ένωση  έγινε «έξω φρενών»  και μας έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας.  Το απόγευμα που λάβαμε το δελτίο τύπου η ποινή είχε αλλάξει και ο παίκτης τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές. Οπότε η  επιστολή δεν είχε πλέον κανένα νόημα .  Συνεπώς δεν υπήρξε κανένα κόλλημα εκ μέρους  μας . Όσον αφορά την …ισονομία και ισοπολιτεία που επικαλείται  όλοι γνωρίζουν τι ισχύει όλα αυτά τα χρόνια .Ειδικά ο φίλος μας ο Μιχάλης…..

Συνέβη κι αυτό. Προπονητής  έστειλε μήνυμα σε διαιτητή μετά από αγώνα  και τον ειρωνευόταν για τη διαιτησία του. Ο τελευταίος έδειξε  το sms στην ΕΠΣΠ και αναμένεται να επιληφθεί τώρα η Πειθαρχική Επιτροπή. Και που να σφίξουν και οι ζέστες…..

Τι …βίτσιο κι αυτό με την ώρα που έχουν στην ΕΠΣ Πειραιά . Πάντα οι Πειραιώτες είναι …πρωτοπόροι σε αυτό. Όταν οι άλλες Ενώσεις όριζαν τους αγώνες τους στις 4 και στις 4.30 το απόγευμα , στην ΕΠΣΠ τους έβαζαν στις 5 . Τώρα που πήγαν όλοι ( και η Αθήνα) στις  5 στον Πειραιά όρισαν αγώνες ( άκουσον – άκουσον ) στις 6 !!!! Πυρετός το Σαββατόβραδο….

Εκλογές  σήμερα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο. Καλή επιτυχία στους αγαπητούς φίλους μας και φίλους του Πειραϊκού ποδοσφαίρου   που είναι υποψήφιοι. Τον Γιώργο Βαγιάκη ( αντιπρόεδρο Κεντρικών Αγορών Ελλάδος) που είναι υποψήφιος πρόεδρος , και τους υποψήφιους έφορους τον Γιάννη Ανδρέογλου( πρώην πρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου) και Γιάννη Κανατσέλη( εκδότη της εφημερίδας « Φωνή των Πειραιωτών » ………

Την ονομαστική του εορτή είχε ο πρώην πρόεδρος της Χαραυγής Μάρκος Θεοσόγλου ( Ρομάριο) και μαζί με τους φίλους του, το διασκέδασε χθες το μεσημέρι στο μαγαζί του. Το κέφι αστείρευτο με  πρωταγωνιστή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή  Λεωνίδα Καλλίμαχο που είναι πλέον ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής…….

Σήμερα στο dailytvradio  η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου  που παρουσιάζει ο Χάρης Αρζόγλου από τις 6 μέχρι τις 7 το απόγευμα θα έχει  , όπως κάθε Τετάρτη ειδική αναφορά και  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίωρο της εκπομπής. Αξίζει να συντονιστείτε όλοι  να την ακούσετε…..

«Έφυγε » από τη ζωή η μητέρα του παράγοντα της Αμφιάλης Αντώνη Βούλγαρη, Καλλιόπη . Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 10.30 το πρωί στο Νεκροταφείο Σχιστού. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο…..