Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Οι ομάδες που αναφέρονται ως τυπικά γηπεδούχες στους αγώνες κατάταξης, play-out, play-off, έχουν και τις τυπικές υποχρεώσεις ως γηπεδούχες ομάδες που αναφέρονται στον ΚΑΠ……

Ο αγώνας Χαραυγής – Κύπρου Κορυδαλλού βρίσκεται στο τέλος του . Απομένουν δυο λεπτά για τη λήξη και για να κατακτήσουν οι γηπεδούχοι το Κύπελλο ήθους. Ξαφνικά ένα μπουκαλάκι νερό πέφτει στο κεφάλι (αυχένα) του βοηθού που πέφτει στο έδαφος . Ο διαιτητής Λεμπέσης διακόπτει το παιχνίδι , πηγαίνει στα  αποδυτήρια  και γράφει στο Φύλλο αγώνα ότι το μπουκάλι πέταξε οπαδός που υποστήριζε τη Χαραυγή και ο βοηθός αισθανόταν ζαλάδες .  Κλείνει το Φ.Α. ειδοποιεί την Αστυνομία και το διαιτητικό τρίο αποχωρεί. Εδώ όμως υπάρχουν τραγικά λάθη από τον Λεμπέση . Κατ΄ αρχάς δεν ζήτησε ιατρική γνωμάτευση από τον γιατρό του αγώνα για να την επισυνάψει  στο φύλο, ούτε πήγε σε κρατικό νοσοκομείο. Σίγουρα το Φ.Α είναι πανίσχυρο, αλλά δεν θα έπρεπε να ερωτηθεί έστω και τυπικά ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος πληρώνεται από τα σωματεία; Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει η Πειθαρχική. Θεωρώ όμως ότι στο θέμα αυτό υπάρχει μια – ακόμα – γκάφα του  καλού διαιτητή Λεμπέση…..

Συζητήθηκε στη Σαλαμίνα το θέμα της συγχώνευσης του Αμπελακιακού  με τους Σαλαμινομάχους .Παρούσα και η ΕΠΣΠ με εκπροσώπους τον Γιάννη Σπάθα και τον Παναγιώτη Νταλάκο που στην παρούσα φάση είχαν συμβουλευτικό χαρακτήρα. Πάντως το γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση σημαίνει πολλά . Η συγχώνευση μπορεί να γίνει απευθείας ή με απορρόφηση ή με μετονομασία . όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σύντομα….

Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα τελευταία ο πρώην πρόεδρος  της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός το ξεκαθάρισε . Με δήλωση του τονίζει ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί με τα διοικητικά καμίας  ομάδας τουλάχιστον στην παρούσα φάση…..

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών  και κηδεύτηκε χθες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Παπούλιας. Είχε  παίξει στους Φιλάθλους , Αργοναύτη ,  Πειραϊκή , Χατζηκυριάκειο και διακρινόταν για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα. Καλό του ταξίδι…..

Γιορτάζουν την άνοδο σήμερα στον Πειραϊκό και μετά τον αγώνα με τους Φιλάθλους έχουν ετοιμάσει φιέστα . Ο πρώην πρόεδρος Φαίδων Τσικνάκος συγχαίρει μέσω της στήλης τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές και σήμερα θα είναι κοντά τους…..