Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τα πάνω- κάτω στην κυριολεξία ήλθαν στα πλέι άουτ του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.  Οι δυο πρώτοι ( ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού και ΑΟ Κορυδαλλός γνώρισαν τις ήττες από τους Παντζιτζιφιακό και Άρη Αμφιάλης . Ο τελευταίος από κει που δεν είχε κανένα βαθμό,  βρέθηκε με τρεις ενώ οι Τζιτζιφιώτες πέρασαν στην πρώτη θέση. Αυτά έχουν οι αγώνες μπαράζ  που δίνουν άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα….

Ο ΑΟΚ Φαλήρου και οι Νέοι Ευγενείας με τις νίκες τους στα πλέι άουτ του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ουσιαστικά «καθάρισαν» την παραμονή τους ενώ Φίλαθλοι και Νέο Ικόνιο θα παλέψουν αυτή την εβδομάδα για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό…..

Ένα βαθμό χρειάζεται ο Ατρόμητος Κερατσινίου για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Οι προσπάθειες της διοίκησης του συλλόγου δικαιώνονται….

Δικαίωση ήταν για τον Παναγιώτη Μωραΐτη και την οικογένεια του η επάνοδος της Άνω Νεάπολης στη Β’ Κατηγορία . Ο σύλλογος ακολουθεί τον Πειραϊκό και τον Προφήτη Ηλία που ανέρχονται επίσης….

Ομάδα Α’ Πειραιά , από τις πιο εύρωστες και οικονομικά , αλλά και αγωνιστικά , πάει για διάλυση . Ή για να το πούμε καλύτερα , θα απορροφηθεί από άλλη ομάδα της κατηγορίας .  Ο λόγος είναι ότι ο ηγέτης του συλλόγου δεν θα συνεχίσει να ασχολείται τη νέα περίοδο και αποχωρεί. Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες …..

Βρεθήκαμε πριν από λίγες μέρες βράδυ στο γήπεδο της Χαραυγής. Όχι γιατί θέλαμε να δούμε κάποιο αγώνα , αλλά για να δώσουμε τον δικό μας    διαφορετικό αγώνα  στο κυλικείο του γηπέδου ,με τους σπουδαίους μεζέδες στα κάρβουνα , από τους ιδιοκτήτες του Ανδρέα Δημόπουλο, Μίμη Δυναμίδη και Κώστα Νταλιάνη . Στην παρέα μας εξαίρετοι φίλοι  όπως ο αντιπρόεδρος των Κεντρικών Αγορών Ελλάδος Γιώργος Βαγιάκης, ο πρώην μάνατζερ της χρυσής εποχής του Ολυμπιακού Μιχάλης Φωτίου, ο  αρχισυντάκτης της « Φωνής των Πειραιωτών » Γιάννης Κανατσέλης το μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά Νίκος Παρασκευάκος , ο πρώην πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου Γιάννης Ανδρέογλου μαζί με τον αδελφό του Κώστα που είναι σύμβουλος στη Χαραυγή μαζί με τον Μιχάλη Φωτάκη . Οι δυο τελευταίοι δίνουν καθημερινές ομηρικές  μάχες στο τάβλι . Λίγο πιο πέρα ο πρόεδρος της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας έκλεινε μεταγραφή, λέγοντας ότι έπιασε το «χρυσόμαλλο δέρας» Μα ποιος είναι ο Ιάσων;;;;……