Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Λύτρωση στο τέλος για τον ΑΟ Κορυδαλλού..

Published

on

Οι Κορυδαλλιώτες κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς σ’ένα σκληρό

παιχνίδι υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό Κερατσινίου στην ενδέκατη ήττα στους δώδεκα αγώνες που έχει δώσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Κερατσινίου μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι αφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους που και μέχρι το 30′ δεν “πατούσαν” καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 11′ ο Βαμβακάρης υποχρέωσε τον Κουλούρη σε εντυπωσιακή απέκρουση στην γωνία σε σουτ που έκανε από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Τις χαμένες ευκαιρίες ισοφάρησε ο Τσιμιλιώτης που σε ατομική ενέργεια δεν κατάφερε να κερδίσει τον Σαριδάκη ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 43′ ο Καψής δεν πρόλαβε για λίγα εκατοστά την μπάλλα για να ανοίξει το σκορ από πάσα του Καραγιάννη. Το ημίχρονο έκλεισε με την μεγάλη ευκαιρία του Σταματέλλου που δεν κατάφερε και πάλι να κερδισει τον Σαριδάκη.

Στο 2ο ημίχρονο ο Κορυδαλλός είχε την πλήρη πρωτοβουλία του αγώνα. Στο 50′ ο Νικολάτος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο πολύ κακός σήμερα κ. Ιωαννίδης δεν καταλόγισε την “εσχάτη των ποινών”. Στο 64′ σε σουτ του Τσιμιλιώτη η μπάλλα έφυγε λίγο άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Τσιρτσίκου στο 73′ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 74′ την κεφαλιά του Ψυχίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σαριδάκης.

Οι Κορυδαλλιώτες λυτρώθηκαν στο 78′ όταν ο Τσιμιλιώτης από τα δεξιά πέρασε τρεις αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλλα και ο επερχόμενος Σταματέλλος έκανε το 0-1.

Στο 85′ ο Τσέκερης έχασε την τελευταία ευκαιρία του αγώνα όταν το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.

Η τριάδα της διαιτησίας των κ.κ. Ιωαννίδη, Φαγκρίδα και Τζονάκα δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να πείσουν παίκτες και φιλάθλους ότι ήταν εκεί για να διαιτητεύσουν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Σαριδάκης, Πατσάκης, Τσοπουρίδης (40′ Φουντάς), Σακκάτος (85′ Ταπού), Κώστα, Πολίτης, Νάρχος (60′ Μαυρέλης), Βαμβακάρης, Καψής, Καραγιάννης, Τριανταφύλλου.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Ζαχαρίου (65′ Καρύδης), Τσιρτσίκος, Ψυχίδης, Σταμουλάρας, Νικολάτος, Βέττας (46′ Κετσιλής), Μπουλές (28′ Τσέκερης), Σταματέλλος, Καστρινόπουλος,Τσιμιλιώτης

Γράφει ο Νίκος Χοχλάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply