Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Πλήρης αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ των Πειραϊκών πρωταθλημάτων . Ενδέχεται να κριθούν πολλά  όσον αφορά την άνοδο ή την παραμονή . Αυτό χρειάζεται είναι να δείξουν όλη την ανάλογη προσοχή  και σοβαρότητα στο κρίσιμο σημείο που βρισκόμαστε . Διαιτητές , παράγοντες ποδοσφαιριστές….

Την Δευτέρα στις 17.00 στα γραφεία της ΕΠΣΠ  θα γίνει συγκέντρωση των δυο σωματείων του ΑΠΟ Κερατσίνι και της Οδηγήτριας  ενόψει του μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Μαΐου στο γήπεδο Νεάπολης . Θα γίνει κλήρωση για τον – τυπικά – γηπεδούχο , καθώς και για τον διαχωρισμών των εξεδρών των φιλάθλων των δυο ομάδων. Όπως  σε όλους τους αγώνες πλέι /οφ και πλέι άουτ  έτσι και στο μπαράζ δεν θα ισχύσουν οι ταυτότητες ελεύθερης εισόδου ….

Για πρώτη φορά την φετινή περίοδο  ο Κώστας Καρυοφύλλης ένας από τους καλύτερους Πειραιώτες διαιτητές επανέρχεται μετά το σοβαρό τραυματισμό του  και σφυρίζει σήμερα σε αγώνα του Πειραιά ( ΑΟΚ Φαλήρου – Νέοι Ευγενείας . Σίγουρα με την εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ στη νέα περίοδο….

Ένας διαφορετικός αγώνας θα γίνει απόψε στις 19.30 στο γήπεδο Νίκαιας για την αδελφοποίηση των βετεράνων ποδοσφαιριστών  Πειραιά και Μυτιλήνης. Και δεν μιλάμε μόνο για  τους παίκτες που θα παίξουν , αλλά και για τους  διαιτητές  που θα σφυρίξουν . Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Γιάννης Σπάθας  με βοηθούς τους Σπύρο Βούλγαρη και Μπάμπη Μοιραδωράκη . Τέταρτος διαιτητής  θα είναι ο Γιάννης Ευδαίμων . Α, μην το ξεχάσω,  θα υπάρχει και …παρατηρητής διαιτησίας ο Μανώλης Συνοδινός. Από την…..ναφθαλίνη βγήκαν όλοι τους…….