Connect with us

Uncategorized

Δράμα και… κλάμα…

Published

on

Δύο πολύτιμους βαθμούς… πέταξε στο «Καυτανζόγλειο» ο Ολυμπιακός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Δόξα Δράμας, η οποία μετά την ΑΕΚ έδειξε και στους Πειραιώτες ότι όποιος την υποτιμήσει θα το «πληρώσει» ακριβά.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν από την αρχή, καθώς 27 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Μιραλάς βρέθηκε μόνος του απέναντι στον από τον Σερεμέτ και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα διατήρησαν το μηδέν έως το τέλος του πρώτου 45λέπτου.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να μην είναι ιδιαίτερα κινητικός και το συγκρότημα του Κατσαβάκη προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, με τους Αμπουμπακαρι στο 47` και Αραβίδη στο 50` να έχουν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

 

Στο 59` οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1, αλλά η κεφαλιά του Τζεμπούρ σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Παπαδόπουλου κόντραρε στα σώματα. Στο τελευταίο ημίωρο οι Πειραιώτες αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Το έκαναν, όμως, με ανορθόδοξο τρόπο, οι Δραμινοί κράτησαν την εστία τους ανέπαφη και πήραν την ισοπαλία απέναντι στους πρωταθλητές.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης (66’ Τοπούζης), Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Στεριανός (46’ Κουμπρόγλου)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μακούν (71’ Μόνχε), Φουστέρ (46’ Γέστε), Φετφατζίδης, Μιραλάς, Πάντελιτς (46’ Τζεμπούρ)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply