Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε το κείμενο μας για τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση του ΣΕΦ για να «ξεσπιτώσει» την Ένωση από τα γραφεία της , καθώς και για τις πληροφορίες που είχαμε ότι θέλει να εκμεταλλευτεί το γήπεδο , όταν αυτό ανακατασκευαστεί, αναθέτοντας το σε ιδιώτη  που  θα εισπράττει χρήματα σαν ενοίκιο από τις ομάδες του Κεντρικού Πειραιά . Η πληροφορία μας αυτή δεν επιβεβαιώθηκε , αλλά ούτε και διαψεύστηκε . Η ουσία είναι πως τα σωματεία από όλο  τον  Πειραιά  και όχι μόνο από τον κεντρικό , έχουν αναστατωθεί  και είναι έτοιμα για αντιδράσεις και κινητοποιήσεις …..

Δεν ξέρω τι γίνεται με την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο Γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης». Αρχικά είχε ακουστεί ότι υπήρξε πρόβλημα με τον εργολάβο . Τώρα μάθαμε ότι τα έργα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο!!!. Όταν οι ομάδες θα  αρχίζουν την προετοιμασία τους.  Σοβαρότατο πρόβλημα , σίγουρα….

Γράφτηκε κάπου στο διαδίκτυο για μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο στον ΑΟ Καραβά . Η είδηση προκάλεσε αίσθηση γιατί πρόκειται για ένα παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστή που άφησε εποχή . Η στήλη προσπάθησε  να μάθει.  Και έμαθε . Ότι έγινε μια συνάντηση ανθρώπων του συλλόγου με τον Νέρι . Δεν ξέρω όμως αν μίλησαν για ποδόσφαιρο ή για …ψάρεμα. Γιατί με αυτό ασχολείται ο Καστίγιο τώρα που μένει μόνιμα σε κάποιο νησί  και όχι στην Αθήνα . Με είδη αλιείας . Δολώματα , καθετές και τα σχετικά….Το άκουσε κάποιος και …τσίμπησε για να χρησιμοποιήσουμε την θαλασσινή ορολογία.  Εγώ όμως επέμενα να μάθω κι άλλα .  Αποκλείεται δηλαδή να ξαναπαίξει μπάλα ο Μεξικανός άσος; Αυτή την ερώτηση έκανα στον συνομιλητή μου . Με κοίταξε από την κορυφή ως τα νύχια και μου είπε:« Καταρχήν ξέρεις πόσα κιλά είναι ;» και εγώ αφελέστατα απάντησα με ..ερώτηση :«Ποιος ;ο Καστίγιο ; » «Εμ , ποιος, ο …ροφός; Γι’ αυτόν δεν μιλάμε ;» μου είπε υποτιμητικά ο φίλος .« Ναι γι’ αυτόν » του είπα .« Άσε καλύτερα μην ψάχνεις» μου είπε προβληματισμένος  . Και γω το άφησα….

Ο αυριανός αγώνας μπαράζ αποτελεί κάτι το πολύ ιδιαίτερο για τον ποδοσφαιριστή της Οδηγήτριας Τάσο Κοττάκη.  Όχι μόνο γιατί η ομάδα του παίζει μια ολόκληρη κατηγορίας, αλλά επειδή θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Νεάπολης. Εκεί που μεγαλούργησε και δοξάστηκε με τη φανέλα του Ιωνικού ο αείμνηστος πατέρας του Κώστας . Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο……

Μια πολύ καλή και ξεχωριστή  ποδοσφαιρική παρέα βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην ταβέρνα «Έλα μέσα » στο Ρέντη .Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ  Κώστας Χολέβας  μαζί με τον φίλο πρώην στέλεχος της Ένωσης Κώστα Κωστάκη έκαναν το τραπέζι σε φίλους για την ονομαστική τους εορτή.  Ήμασταν και μεις εκεί . Μαζί με τον Μιχάλη Μουσελή, τον Χρήστο Μπουλέ, τον Νίκο Παρασκευάκο, τον Δημήτρη Δημητρίου, τον Θανάση Μπαλαφούτη και τον εκλεκτό συνάδελφο του pamebala .gr  Γιάννη Μαυρόπουλο,που μας έκανε την τιμή να είναι μαζί μας .