Connect with us

Γ Εθνική

Συντριβή Παναχαϊκής σε Επανωμή

6-1 έχασαν οι Πατρινοί

Published

on

Την ήττα με σκορ 6-1 γνώρισε η Παναχαϊκή από την Αναγέννηση Επανομής στην Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την γηπεδούχο ομάδα, που μόλις στο 3ο λεπτό πήρε κεφάλι στην αναμέτρηση με τέρμα του Κάτσε. Στην συνέχεια οι Πατρινοί ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μενδρινό στο 21′. Ωστόσο, η συνέχεια τους στην συνάντηση δεν ήταν ανάλογη, αφού η ανάπαυλα του ημιχρόνου τους βρήκε να χάνουν με 4-1. Τα γκολ για τους «πράσινους» σημείωσαν οι Ναλμπάντης στο 25′ και 30′ αντίστοιχα, ενώ ο Δεινόπαππας στο 40′ πέτυχε το τέταρτο τέρμα για το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη. Στην επανάληψη, οι Αχαιοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μαζέψουν το σκορ, αλλά δεν τα κατάφεραν δεχόμενοι δύο ακόμα τέρματα από τον Ναλμπάντη στο 70 και το Δεινόπαππα στο 85′. Αυτή η εμφάνιση έχει απογοήτευση άπαντες στην πρωτεύουσα του Νομού Αχαΐας, που ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον, αναφορικά με την πορεία της ομάδας στην κατηγορία. Τέλος, να αναφέρουμε πως η Παναχαϊκή έστειλε την μπάλα δύο φορές στο δοκάρι του Φιρινίδη με τον Κυβελίδη στο 43′ και τον Ουατάρα στο 61′.

 

Αναγέννηση Επανωμής (Αλέκος Βοσνιάδης) Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Ασλανίδης, Ναλμπάντης (80′ Μπαλασάς), Καραμανλής, Γκέσιος (52′ λ.τρ. Πολίτης), Κάτσε (63′ Γεωργιάδης), Δεινόπαπας.

Παναχαϊκή ( Ηλίας Φυντάνης) Ανδρούτσος, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (42′ λ.τρ. Ντίνας), Μενδρινός (46′ Κυβελίδης), Ουρτάδο, Φουρτάδο, Σπίνουλας, Ατματζίδης, Ουαταρά, Κοκκίνης, Πακάλτσης (66′ Χλωρός).

 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply