Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Το Κερατσίνι βρίσκεται ήδη στη Γ’ Εθνική . Ο στόχος επετεύχθη . Κατέκτησε Κύπελλο , πρωτάθλημα , άνοδο . Αήττητο . Δεν θα ασχοληθούμε με τα αγωνιστικά του μπαράζ και τις διαιτητικές αποφάσεις . Αυτό το κάναμε χθες. Θα αναφερθούμε σήμερα γενικότερα στον αγώνα και τα διάφορα που ακολούθησαν και δεν είδε ο πολύς κόσμος . Γιατί εμείς πάνω από όλα είμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο υπηρετούμε 42 ολόκληρα χρόνια . Γιατί υπάρχουν και οι καλές πλευρές που πρέπει να προβάλλουμε . Κάτι που δεν βλέπουμε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο . Δεν μπορούμε να μην πούμε μπράβο στους ποδοσφαιριστές της Οδηγήτριας οι οποίοι μετά την λήξη  πήγαν προς την μεριά που  βρίσκονται οι φίλαθλοι  του Κερατσινίου και  χειροκρότησαν για να ανταποδώσουν οι τελευταίοι. Δεν μπορούμε να μην πούμε μπράβο στον προπονητή του Κερατσινίου Βασίλη Σπάθα που πριν από την έναρξη πήγε στον πάγκο της Οδηγήτριας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους τεχνικούς Γιάννη Ζερβακάκη και Παύλο Δαούτη με τους οποίους είχε ένθερμο εναγκαλισμό. Δεν μπορούμε να μην πούμε μπράβο  στον πρόεδρο του Κερατσινίου Αντώνη Αραβαντινό που έφυγε από την εξέδρα και φώναξε στους παίκτες του να μην διαμαρτύρονται διαφορετικά θα τους διώξει όλους . Δεν μπορούμε να μην πούμε μπράβο στους παράγοντες και τους προπονητές της Οδηγήτριας που μετά τη λήξη του αγώνα είχαν φιλική συνομιλία με τους αντιπάλους τους και παρά την πίκρα τους έδειξαν αξιοπρεπέστατη στάση. Αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που παρά την ήττα τους συνεχάρησαν τους αντιπάλους τους .Δεν μπορούμε να μην πούμε μπράβο στον ποδοσφαιριστή της Οδηγήτριας Παντελή Χονδρουδάκη που όταν τραυματίστηκε ο παίκτης του Κερατσινίου , Γιώργος Σφυρογιαννάκης έτρεξε πρώτος από όλους για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες . Αυτό πρέπει να είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Γι’ αυτό χρειάζεται να το προστατέψουμε όλοι. Παράγοντες , ποδοσφαιριστές , φίλαθλοι , δημοσιογράφοι …..

Και κάτι ακόμα . Δεν μπορούμε να μην πούμε μπράβο στην ΕΠΣ Πειραιά , για την άψογη διοργάνωση του μπαράζ οργανωτικά . Όλα , χάρη στη  βοήθεια των διοικούντων αλλά και του υπαλληλικού προσωπικού κύλησαν  άψογα…..Ένα πρόβλημα υγείας πέρασε το Σάββατο ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Μοσχάτου Χρήστος Θάνος  που νοσηλεύεται στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας .Τα μέλη της  διοίκησης του συλλόγου του εύχονται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους . Περαστικά φίλε……

Φιλικός αγώνας βετεράνων θα γίνει  σήμερα  Δευτέρα στις 18.30 στο γήπεδο Χαραυγής ανάμεσα στους Νέους Ευγενείας και την ΑΕ Χατζηκυριακείου. Αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον και όλοι το  περιμένουν με ανυπομονησία. Όχι ακριβώς  το παιχνίδι, αλλά αυτό που θα επακολουθήσει εκτός . Στην καντίνα του γηπέδου . Με τα κοψίδια τα σουβλάκια και όλα  τα σχετικά. Οι ιδιοκτήτες του κυλικείου Ανδρέας Δημόπουλος , Μίμης Δυναμίδης και  Κώστας Νταλιάνης ήδη είναι πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση…..

Και από τα μπράβο που είπαμε παραπάνω να περάσουμε , στους …μπράβους . Η βεντέτα  των δυο Χατζηκυριακιώτικων σωματείων καλά κρατεί. Νέα διακοπή στους μεταξύ τους αγώνες . Με παρουσία φουσκωτών. Όχι …σκαφών , αλλά ανθρώπων .Με τη λογική αυτή  , αν συνεχίσουμε έτσι του χρόνου θα θρηνήσουμε θύματα . Έλεος ….