Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Διάβασα με προσοχή και συμφωνώ με όλα αυτά που αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Λάμπρος Τσεμπεράκης. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που έχουν περάσει από το Ελληνικό και ειδικότερα το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Για το ΣΕΦ και τους σκοπούς των διοικούντων του που σκέφτηκαν να κάνουν  έξωση στην ΕΠΣΠ από τα γραφεία της .  Αυτή είναι η …ευαισθησία τους. Όταν  στον περιβάλλοντα χώρο, έχει γίνει κατάληψη από διάφορα περιθωριακά στοιχεία  κατά καιρούς, όταν εκεί δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις νύχτα, όταν έχουν γίνει αλλεπάλληλες κλοπές στο γήπεδο ποδοσφαίρου, εκεί η διοίκηση του Ειρήνης και Φιλίας δεν δείχνει ευαισθησία; Η επίσημη Πολιτεία καλείται να πάρει θέση επειγόντως …..

Πλήρης αδιαφορία στον Περαμαϊκό.  Ουδείς ασχολείται . Στην συγκέντρωση που έγινε δεν παραβρέθηκε κανένας . Όποια πόρτα κι αν κτύπησε ο Γρηγόρης Στάθης , δεν βρήκε ανταπόκριση. Ένας από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους Πειραϊκούς συλλόγους , οδηγείται μαθηματικά προς τον πλήρη αφανισμό . Ακούει κανείς;;;…..

Αυτό που έχει καταφέρει  η διοίκηση του Νέου Ικονίου είναι μοναδικό. Δυο αιμοδοσίες μέσα στην χρονιά δεν είναι και λίγο πράγμα , από  ένα μικρό, θεωρητικά σωματείο που είναι παράδειγμα προς μίμηση.  Με τεράστια δουλειά σε υποδομές….

Ασχολείται και πάλι ενεργά με την Χαραυγή ο Μάκης Θεοσόγλου γνωστός στον κόσμο ως Ρομάριο. Ανέλαβε  να φτιάξει τα αποδυτήρια της ομάδας με ντουλάπια , καθίσματα , είδη υγιεινής, τα πάντα . Και όλα αυτά με δικά του έξοδα. Κι όπως μαθαίνω θα έχει ηγετικό ρόλο στη νέα διοίκηση του συλλόγου. Πιο ηγετικός δεν γίνεται……

Το Σάββατο στις 10 το πρωί στον ναό της Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο της μητέρας του παράγοντα της Αμφιάλης , Αντώνη Βούλγαρη……