Connect with us

stoplekto

 «Κατάφερε να διαλύσει τον σύλλογο »

Published

on

Από το μέλος του ΔΣ της ΑΕ  Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού Πέτρο Νικολαΐδη , λάβαμε την παρακάτω επιστολή :

«Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές Νίκο Μανικιώτη και Διονύση Αλεξόπουλο για παραμονή της ΑΕ  Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού στην Α’ Κατηγορία.

Τον πρόεδρο του Αχιλλέα Γιάννης Λαγώνης που τελευταία  είναι πρόεδρος της ομάδας  θα τον χαρακτήριζα γραφικό γιατί κατάφερε να αδρανοποιήσει και στην ουσία να διαλύσει το ΔΣ του συλλόγου.

Με ανάγκασε χωρίς τη θέληση μου να παραιτηθώ διότι αθέτησε τη συμφωνία , να περάσουν οι Ακαδημίες του Αχιλλέα στη νέα ομάδα . Έδιωξε  δυο επιχειρηματίες που ήταν κοντά στον σύλλογο. Παραιτήθηκε ο Γενικός Αρχηγός χωρίς να ενδιαφερθεί να μάθει τους  λόγους. Παραιτήθηκε ο Λευτέρης Βασιλειάδη μέλος του ΔΣ που βοηθούσε οικονομικά την ομάδα . Μπορώ  για ώρες να αναφέρομαι στον συγκεκριμένο κύριο που για δικό του όφελος και προβολή κατάφερε να βουλιάξει μια ομάδα ανθρώπων που είχαν πίστη και όραμα γι αυτή την ομάδα . Περισσότερα θα ειπωθούν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που ενώ έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί ακόμα περιμένουμε να μας πει πότε θα γίνει. Γιατί  δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον αφήσουμε σαν ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού να κάνει αυτά που έκανε όταν είχε τον Αχιλλέα Κορυδαλλού.»