Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Επιστολές σε όλους τους πολιτικούς φορείς , κόμματα , βουλευτές κλπ. έχει στείλει η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά   προκειμένου να πει το δίκαιο πρόβλημα της  που βρίσκεται στο «στόχαστρο » της διοίκησης  του ΣΕΦ η οποία επιδιώκει την έξωση της Ένωσης από τα γραφεία της . Στο πλευρό της η ΕΠΣΠ έχει  όλα τα σωματεία , καθώς και πολλές προσωπικότητες και φορείς  της πολιτικής  και αθλητικής ζωής. Κανένας δεν έχει εκφραστεί εναντίον της , παρά μόνο η  διοίκηση του ΣΕΦ που κατά γενική ομολογία , δείχνει μια ανεξήγητη εμπάθεια. Παρά τις εκκλήσεις και προκλήσεις μας δεν βγήκε ούτε μια φορά να υπερασπιστεί δημόσια τις θέσεις της  …….

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το θέμα του Περαμαϊκού . Κανένας δεν ασχολείται και δεν ενδιαφέρεται για το αν η ομάδα επανέλθει η όχι στα Πειραϊκά πρωταθλήματα. Επειδή είχε δημιουργηθεί ένα θέμα με τον παλαιό πρόεδρο Γρηγόρη Στάθη ότι είχε αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες , ο τελευταίος έκανε την παρακάτω διευκρίνιση:« Έχω ορκιστεί από το 2010 όταν δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τον Περαμαϊκό.,  Τους λόγους τους ξέρουν όλοι στο Πέραμα . Αν ήθελα θα είχα φτιάξει όχι μία ,αλλά τρεις διοικήσεις . Αυτό που έχω πει είναι ότι  όποιοι θέλουν να αναλάβουν , εγώ θα είμαι δίπλα τους. Όχι όμως μέσα στη διοίκηση. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.»…

Ο Αντώνης Τσάτσος πρώην πρόεδρος του Κερατσινίου και χορηγός αρκετών Πειραϊκών ομάδων άλλαξε στέκι. Ανέλαβε πρόεδρος στον Αίαντα Ταύρου .Στην ομάδα αυτοί υπέγραψαν ήδη και δυο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από τον χώρο του Πειραιά . Είναι ο Νίκος Μακρής πρώην παίκτης του Κερατσινίου, Αετού Κορυδαλλού, Ικάρου Καλλιθέας , Κύπρου Κορυδαλλού , Σαλαμινομάχων και ο Γιώργος Μούτσας ηγετικό στέλεχος επί σειρά ετών του Αετού Κορυδαλλού.  Έπεται συνέχεια;;;;…..

Ένας 100% αθλητικός γάμος θα γίνει το Σάββατο στον ιερό Ναό  της Κοίμησης Θεοτόκου στο Αιάντειο Σαλαμίνας .  Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Καστέλλας που έχει παίξει επίσης σε Ελευθερία Μοσχάτου , Πειραϊκό, Ήφαιστο , Νίκη Ρέντη  Λευτέρης Λαβιδόπουλος παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριακούλα Τσαγκάρη κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη Αμφιάλης Γιάννη Τσαγκάρη. Κουμπάροι θα είναι ο Βασίλης Νιαράκης( «κολλητός» του Λευτέρη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Ελευθερία Μοσχάτου, Νίκη Ρέντη  και τελευταία στην Καστέλλα) και η Άννα Κάμπο  φίλη της νύφης . Να μην ξεχάσουμε και τον πατέρα του γαμπρού , τον Παναγιώτη Λαβιδόπουλο βετεράνο ποδοσφαιριστή της Ελευθερίας  Μοσχάτου στην οποία αγωνίστηκε 18 ολόκληρα χρόνια .

Στο πανέμορφο και ταιριαστό ζευγάρι στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.….