Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Σεφτέ” με Ταμπάκη στον Ατρομητο Πειραιά

Published

on

Δυνατά στη μεταγραφική περιόδο μπήκε ο Ατρόμητος Πειραιά με στόχο όχι απλά να αποκτήσει παίκτες στις θέσεις που έχει παρουσιαστεί έλλειψη, αλλά με σκοπό η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει, όπως αρμόζει στην ιστορία της, την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου καθημερινά εργάζεται για την απόκτηση παικτών που έχουν αγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίας έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να ικανοποιήσει τα… θέλω του Αντώνη Καλαμάκη.

Έτσι, οι ιθύνοντες του σωματείου μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να ντύσουν στα μπλε έναν από τους καλύτερους αριστεροπόδαρους αμυντικους που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Ταμπάκης ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους Καμινιώτες.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κηφισιά ενώ στο α’ εξάμηνο αγωνιστηκε για λογιαρασμό του Αιγάλεω, συνδέοοντας το όνομα του με το συγκεκριμένο σύλλογο όπου αποτέλεσε και αρχηγός.

Παράλληλα, το νέο απόκτημα του Ατρόμητου έχει αγωνιστεί και στο Φωστήρα.

Αναλυτικα η ανακοινωση

Ο Ατρομητος Πειραια βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Ταμπακη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 30 χρονών αγωνίζεται ως ακραίος οπισθοφύλακας και έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Αιγάλεω και Κηφισιά. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ταμπάκη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply