Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Βρέθηκα προχθές μπροστά σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων  στο Facebook , παράγοντα ενός σωματείου Α’ Κατηγορίας και ενός  έμπειρου ποδοσφαιριστή  που είναι ελεύθερος . Ο πρώτος που ήθελε διακαώς να πάρει τον παίκτη στην ομάδα του έκανε μια πρόταση , αλλά η απάντηση του δεύτερου με τις υπέρογκες και εξωφρενικές  απαιτήσεις του μας τρέλανε . Και καλά ο πρόεδρος  , είναι καραφλός και δεν έχει πρόβλημα ,  εμείς όμως τι φταίμε να κινδυνέψουμε να χάσουμε τα μαλλιά μας;;; . Ορισμένα παιδιά δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης που υπάρχει . Και μιλάμε για παίκτες που ουσιαστικά είναι ερασιτέχνες . Τα σωματεία πως θα επιβιώσουν ;;; Μνημόνια μέχρι να δύσει ο ήλιος…..

Πλήρης επιβεβαίωση της στήλης για τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που πήγε στην Ένωση Α.Α. Ρέντη  σαν τεχνικός σύμβουλος  . Έτσι όλοι κατάλαβαν πια πως τα …τρένα του ΟΣΕ βρίσκονται  δίπλα  στο γήπεδο του Ρέντη . Πάντως έχω τη  διαίσθηση πως ο Μαργαρίτης , δεν θα είναι μόνο αυτό που φαίνεται στην ομάδα . Σημαντική επίσης και η παρουσία του Σταμάτη Συρίγου  στις ακαδημίες του  συλλόγου …..

«Δεν είμαστε στη φάση όπως πολλά σωματεία που δημιουργούν ομάδες από την αρχή . Εμείς απλά ανανεωνόμαστε χτίζοντας το μέλλον του ΑΟ Καραβά » αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου την οποία δημοσιεύσαμε χθες . Η ομάδα κάνει σταθερά βήματα προόδου από χρόνο σε χρόνου. Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο ΑΟ Καραβάς παρέμεινε αήττητος την χρονιά που πέρασε . Έχει να γνωρίσει την  ήττα από τις 16 Απριλίου 2016 . Και γι’ αυτούς που θα βιαστούν να πουν ότι αποκλείστηκε στο Κύπελλο  από την Ένωση Α.Α. Ρέντη να πούμε αυτό έγινε στη διαδικασία των πέναλτι…….

Ένας ακόμα ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του Πειραιά , συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τη μόρφωση και τα γράμματα . Είναι ο Γιώργος Βαβουράκης του Δία Κορυδαλλού που φοιτά στο 3ο έτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών . Και περνάει όλα τα μαθήματα « αέρα » χωρίς να χρωστά. Σε αυτά τα παιδιά αξίζει πάντα ειδική αναφορά ……..

Ο Σταύρος Μορφοπουλος υπεύθυνος υποδομών της Χαλκηδόνας ευχαριστεί τον Γιάννη Πάντο για την φετινή τους συνεργασία .Ήταν μια συνεργασία βασισμένη στην αξιοπρέπεια την ειλικρίνεια και με σημαντικό όφελος για τα παιδιά. Σίγουρα στο μέλλον θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας. …..

Ο Λάκης Μερτίκας είναι ένας σημαντικός άνθρωπος του ποδοσφαίρου , το οποίο έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις . Φυσικά η μεγάλη λατρεία και πάθος του είναι ο Εθνικός  τον οποίο υπεραγαπά . Όπως φυσικά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Παρά τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στάθηκε όρθιος. Είναι πάντα κοντά στην πανέμορφη κόρη  του την Ιζαμπέλα που υπεραγαπά .  Την Ιζαμπέλα που σήμερα έχει τα γενέθλια της . Χρόνια της Πολλά να είναι πάντα χαρούμενη και δυνατή  !!!