Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξεκινάει δυναμικά η Δόξα Βύρωνος

Published

on

Μπορεί να άργησε να ξεκινήσει το σχεδιασμό της όμως η Δόξα Βύρωνος δηλώνει παρουσα και έτοιμη να βάλει ψηλά τον πηχη ενόψειτης νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση ΜΕλα κΆι των συνεργατών του ξεκίνησε δουλειά και παρότι παρέλαβε μια ομάδα που σχεδόν δεν είχε να επιδείξει τίποτα ως περιουσία ήρθε σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές σεζόν.

Συγκεκριμένα τη φανέλα της Κυανής θεας θα φοράει ο τερματοφύλακας, Αιμίλιος Βανδώρος που μέχρι πρότινος άνηκε στο Λουτράκι, αλλά και ο Χρήστος Μιχαήλ που είναι επιθετικός και τα τελευταία χρόνια σημείωσε περισσότερα από 60 γκολ σε Οπούντιο Μαρτίνο και ΑΕ Ιστιαίας. Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο 28χρονος μεσος Αγγελος Καππος που πέρυσι έπαιξε στον Οπούνιο Μαρτίνου ενώ έχει αγωνιστεί σε Αχιλλέα Δομοκού, Ηλιούπολη, Μαρτίνο και Αγία Παρασκευη.

Στο μεταξύ με δήλωση του πρόεδρος της κυανης θεας, Γιαννης Μελας τόνισε τα εξής

Θεωρώ ότι με αυτές τις κινήσεις απαντάμε στον πόλεμο που δεχθήκαμε από την προηγούμενη διοίκηση Κατσιουλα και των συνεργατών του η οποία ουσιαστικά διέλυσε την ομάδα αφήνοντας 19 ποδοσφαιριστές ελεύθερους και χρέη άνω των 30.000 ευρώ.

Οι φιλαθλοι θα πρεπει να ειναι αισιόδοξοι αφού η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα ξεκινήσει πάλι από το μηδέν ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι δημιουργούμε σύνολο ανάλογο της ιστορίας της Δόξας.