Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα….με τον Αντώνη

Published

on

Το απόγευμα της  Δευτέρας θα έχουμε ξεκάθαρη άποψη και πλήρη εικόνα για όλο το σκηνικό με τις ομάδες   που θα μετάσχουν στα Πειραϊκά πρωταθλήματα την νέα ποδοσφαιρική χρονιά . Καταρχήν θα λυθεί και το μυστήριο που λέγεται Οδηγήτρια  αφού ακόμα και μεταξύ των παραγόντων της ομάδας διΐστανται οι απόψεις . Εμείς έχουμε αναφέρει τις τελευταίες μέρες τις πιθανές περιπτώσεις και δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε . Πάμε παρακάτω τώρα . Από την στιγμή που είναι βέβαιο πως δεν θα δηλώσουν συμμετοχή Περαμαϊκός και ΑΕ Νεάπολη, ενδέχεται να προστεθεί και να ανέλθει μια ομάδα από την Γ’ Κατηγορία και αυτή βάσει  της περυσινής βαθμολογικής κατάταξης είναι η ΑΕ Χατζηκυριακείου.  Είναι νόμιμο  αυτό  , αλλά θα πρέπει να αποφασίσει το ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά. Όσον αφορά τις ομάδες της Γ’ Κατηγορίας  , οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα δηλώσουν συμμετοχή όλες  στο νέο πρωτάθλημα.  Να πούμε ότι από την πλευρά της η ΕΠΣΠ  έδωσε τον δικό της αγώνα για να συμμετάσχουν ομάδες που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους…

Σε άλλη σχέση πλέον περνάνε οι σχέσεις Χαραυγής και Φαληρικού .   Η πρώτη παραχώρησε στους Νικαιώτες τον Κουφουδάκη και το νέο κορυφαίο στέλεχος του Φαληρικού Στάθης Σμυρής με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον πρόεδρο της Χαραυγής Σωκράτη Πτερνέα για την επικοδομητική συνάντηση και για την αγαστή έναρξη συνεργασίας . « Η συναδέλφωση και η αλληλεγγύη μεταξύ των Πειραϊκών σωματείων είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου στην πόλη μας » καταλήγει ο κ Σμυρής……..

Μπορεί ο Παναγιώτης Αχλαδιώτης να αποχώρησε από τον Ατρόμητο Κερατσινίου , όμως δεν  ξέχασε τι έκανε το σωματείο , ούτε είναι αχάριστος. Έτσι πρόσφερε  πλήρες προπονητικό υλικό στην ομάδα. Με δήλωση του ο πρόεδρος του Ατρομήτου Θανάσης Μπαλαφούτης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Αχλαδιώτη για την χειρονομία του και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία….

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο Σάββας Γρηγοριάδης.  Η  παλιά μεγάλη δόξα του Ιωνικού. Το μνημόσυνο  θα γίνει αύριο στις 9.30 στον ναό του Αγίου Γεωργίου Νίκαιας .Οι φίλοι του αξέχαστου Σάββα θα είναι εκεί….