Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οικονομίδης: “Εξαιρετική η παρουσία μας”

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ικαρου Καλλιθέας Ηλιας Οικονομίδης από την παρουσία που είχε η ομάδα στο φιλικό με τον ΑΟ Λουτράκι τονίζοντας μετά το ματς:

Πραγματοποιήσαμε εξαιρετική εμφάνιση σήμερα και στο αμυντικό και στον επιθετικό τομέα, ειδικά για το στάδιο της προετοιμασίας το οποίο βρισκόμαστε. Τα παιδιά θεωρώ για την εποχή ότι έδωσαν πολλά παραπάνω από αυτα τα στοιχεία που περίμενα. Επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής αφού είχαν καλή παρουσία πλην του Πλέσσα που ήταν τραυματίας. Ο Σταυρόπουλος, ο Τρίχας και ο Συμεωνίδης ήταν οι σκόρερ του αγώνα. 

Να δώσω συγχαρητήρια στο συνεργάτη μου, Παναγιώτη Χατζηλία για τη δουλειά τα προηγούμενα χρόνια μαζί τους”

Ερωτηθείς για το ερχόμενο πρωτάθλημα, ο 45χρονος κοουτς ειπε

Υπάρχει προβληματισμός καθώς κάποια παιδιά δεν έχουνε ξεκινήσει την προετοιμασία όπως θα έπρεπε έιτε λόγω τραυματισμών είτε κάποιων προσωπικών προβλημάτων που είχαν μέχρι τώρα και περιμένω να επανέλθουν όλοι ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο από πέρυσι. 

Πιστεύω η έλευση τεσσάρων έμπειρων παικτών που ήρθαν στην ομάδα (Αθανασόπουλος, Φέκος, Κυριακίδης, Πιπεριάς) θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα και θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω και αυτοί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα δείχνει ότι στηρίζει τα νέα παιδιά είτε προερχόμενα από την ακαδημία του συλλόγου είτε από άλλες ομάδες με στόχο να μπει ένα λιθαράκι για τα επόμενα χρόνια”. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply