Connect with us

Uncategorized

Άλωσε το Ναύπλιο.. 1-2 το Χιλιομόδι.

Published

on

Μεγάλο διπλό πέτυχε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου καθώς επικράτησε του Παναυπλιακού έκτος έδρας με 2-1

Στο α΄ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10’ όταν ο Κουσκούνας είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Λάσκαρη. Ωστόσο ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 23’ δεν αστόχησε, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν τους φιλοξενούμενους ώστε να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης, το οποίο τελικά ήρθε στο 79’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Παντελή Κουρούπη βρήκαν το σθένος να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και μάλιστα πολύ γρήγορα, αφού δυο λεπτά μετά την ισοφάριση κέρδισαν πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μυργιώτης, ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Λάσκαρης, Ταμπάκης, Παπουτσής (780′ Σπυρόπουλος), Γκολέμης, Ζίου, Ζαχαράκης (62′ Μπάρδης), Χατζησοφρωνίου, Λαμπρούσης (88′ Ευθυμίιου), Αγγελόπουλος, Νικολέτος, Καραγκούνης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Βασιλείου, Μαστρογιαννόπουλος, Μπαλής (66′ Ντοντάι), Παππάς, Βλάσσης, Πανακούλιας, Ξύδης (80 Μήτρου(), Πασπαϊωάννου, Κουσκουνάς, Τσουμάνης (56 Ιατρόπουλος), Μυργιώτης .

Επιμέλεια Κυριάκος Παντζαρίδης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply